OVO SU ZLOČINI SA NESTALIMA KOJI SU POTRESLI SRBIJU! Slučajevi koji su i dalje najveća MISTERIJA!

Autor:

Hronika

17.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni uz sve napore i danonoćni rad policije, ovi slučajevi nisu razrešeni.

OVO SU ZLOČINI SA NESTALIMA KOJI SU POTRESLI SRBIJU! Slučajevi koji su i dalje najveća MISTERIJA!

Foto: Printskrin: Youtube/Radio-televizija VojvodineYouTube/Printscreen, Privatna arhiva

Slučaj Danke Ilić, dvogodišnje devojčice koja je nestala 26. marta u Banjskom polju potresa javnost više od 20 dana. Detaljnom istragom policije, utvrđeno je da je nesrećna devojčica ubijena, a osumnjičeni za ovaj zločin su radnici JKP ''Vodovod'' Bor Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Osumnjičeni ne žele da kažu gde su zakopali telo devojčice, a policija danima danonoćno radi na razrešavanju ovog slučaja i otkrivanju gde se nalazi telo male Danke.

Inače, ovo nije prvi slučaj nestanka dece koji je našu javnost potresao. U brojnim slučajevima policija je uspela da pronađe decu, kako živu, tako i njihova tela, ali nažalost, postoje i slučajevi u kojima uz sav napor i trud, nisu pronađeni ostaci nesrećne dece. Takođe, postoje slučajevi u kojima su tela ubijene dece pronađena, ali počinioci ovih zlodela nikada.

Ipak, u većini slučajeva policija je detaljnim istragama, i uz velike napore uspevala da u potpunosti razreši zločine, te pronađe kako tela nedužno ubijene dece, tako i njihove dželate koji su dobili adekvatne zatvorske kazne.

Milica Miloradović

Nestanak maloletne Milice Miloradović iz sela Simićevo, Požarevac, prijavljeno je 30. januara 2006. godine, a njeno telo je pronađeno 3. februara iste godine, u kanalu sa 70 uboda nanetih nožem.

Za Teško ubistvo uhapšen i osuđen na 40 godina zatvora Mališa Milenković, poznatiji kao Miša Čoka.

Milica Barašin

Milica Barašin iz Subotice ubijena je 7. oktobra 2010. godine oko 21.30 čaova u Ulici Petra Popovića Age broj 10. kada joj je s leđa nedaleko od kuće prišao nepoznati muškarac sa kapuljačom i prerezao vrat.

I dan danas nije poznato ko je Milicu ubio i zbog čega. Devojka je imala slušalice u ušima i najverovatnije nije čula da joj se neko približava, a činjenicu da je iza nje išao muškarac sa kapuljačom otkrio je mladić koji ju je poslednji put video.

Foto: youtube.com/ Pannon RTV

Milica Barašin

Brojne posekotine na njenom telu, i odsečeni kažiprst svedoče u prilog tome da se tinejdžerka borila sa svojim dželatom svom snagom, ali nažalost nije uspela da pobegne. Prerezana joj je glavna aorta na vratu i ostavljena je da leži u lokvi krvi, a njeno telo je pronašla žena koja je kolima prolazila pored pruge.

Đorđe Andrejić

Nestanak trinaestogodišnjeg Đorda Andrejića iz sela Majilovac, opština Požarevac, prijavljen je 22. jula 2010. godine, a za njegovo teško ubistvo je bila osumnjičena majka Marina Andrejić koja je nakon 703 dana provedenih u pritvoru oslobođena svih optužbi, nakon što je u šumi pronađena lobanja, ali nije utvrđeno da je ista od deteta Đorđa Andrejića.

Foto: YouTube/Printscreen

Đorđe Andrejić

Naime, tog dana kada je Đorđe nestao, on i majka su odlazili u baštu, a majka Marina se vratila sa povređenom nogom i bez Đorđa, nakon čega je prijavila nestanak sina.

Telo dečaka do danas nije pronađeno.

Barbara Vitez

Policijskim službenicima PS Senta prijavljeno je 25. novembra 2016. godine oko 22.45 časova da je mlađa ženska osoba pala u Tisu i da se radi o maloletnoj devojčici Barbari Vitez.

Njen nestanak su prijavili njeni prijatelji, maloletni Mateo Domanj i Bene Balaž koji su te noći bili sa njom, i koji su se te večeri sa Barbarom popeli na most na reci Tisi, koji spaja Sentu sa Čokom.

Foto: Privatna arhiva

Barbara Vitez

Kako su oni izjavli, prilikom silaska sa merdevina, nakon što je stala na betonsku platformu, usled najverovatne slučajnog fizičkog kontakta između Blaža i Barbare, devojčica je pala u vodu.

Do dana današnjeg telo Barbare Vitez nije pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading