VRIŠTALA JE "MILOŠE, NEMA MI DANKE"! Otac ubijene devojčice opisao NAJTEŽI TRENUTAK U ŽIVOTU: Evo kako je saznao da mu je MEZIMICA nestala!

Autor:

Hronika

18.04.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su saslušani Dankini roditelji i roditelji Miloša Ilića.

VRIŠTALA JE "MILOŠE, NEMA MI DANKE"! Otac ubijene devojčice opisao NAJTEŽI TRENUTAK U ŽIVOTU: Evo kako je saznao da mu je MEZIMICA nestala!

Foto: Republika.rs, facebook, google maps

Mala Danka Ilić (2) ubijena je nakon nestanka 26. marta u Banjskom polju, a juče su u Višem tužilaštvu u Zaječaru saslušani otac i majka devojčice, Miloš i Ivana, koji su iskaz davali ispred osumnjičenih za ubistvo deteta, Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića.

Otac je na saslušanju otkrio i šta se dešavalo kobnog dana.

- Ivana mi uvek kaže gde ide i javi mi se kada tamo stigne. Bio sam na terenu kada me je pozvala. Vrištala je i govorila:"Miloše, nema mi Danke". Odmah sam sa kolegom krenuo ka Banjskom Polju. Dok sam tražio Danku, naleteo sam na Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića. Pitao sam ih da li su videli malu devojčicu, ali su oni hladnokrvno rekli da nisu nikog videli - ispričao je Miloš Ilić, otac dvogodišnje devojčice, prenosi Informer.

Podsećanja radi, juče je Tužilaštvo pitalo majku devojčice da li na saslušanju mogu da budu i Dragijević i Janković, na šta je ona odgovorila:"Da, ne plašim ih se!"

Oni su tokom svedočenja roditelja sve vreme sedeli iza njih, sa lisicama na rukama i pod budnim okom stzražara. 

Podsećamo, Dragojević i Janković trenutno se nalaze u pritvoru, od 4. aprila, a istraga se i dalje nastavlja. Policija i pripadnici različitih službi do sada su i po više puta pretraživali svaki pedalj Banjskog polja, sela Zlot i Luka, odakle su osumnjičeni.

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), a koji se kao i Dejan Dragijević (50) nalazi u pritvoru do 30 dana, do sada se u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem. Međutim, sada je došlo do preokreta u njegovom razmišljanju i očekuje se opravdano da će on umesto ćutanja sve ispričati nadležnima.

Juče je Srđan Janković otkazao svom advokatu punomoćje jer ne želi da ga on više brani. Očigledno je da je nezadovoljan njegovim savetima i načinom branjenja pred nadležnima. Janković je zatražio da mu se dodeli advokat po službenoj dužnosti - rekli su u tužilaštvu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading