STARIJI MUŠKARAC NOKAUTIRAO DEČAKA (13) ZBOG VOŽNJE BICIKLA: Užas u Bloku 38 - "Zatrčao se i pesnicom ga udario" (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.04.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogorčeni građani su osudili ovaj incident kao nedopustiv čin nasilja nad detetom.

STARIJI MUŠKARAC NOKAUTIRAO DEČAKA (13) ZBOG VOŽNJE BICIKLA: Užas u Bloku 38 - "Zatrčao se i pesnicom ga udario" (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

U Bloku 38 na Novom Beogradu, nedavno se dogodila nezapamćena scena koja je potresla javnost. Stariji muškarac je nokautirao trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, navodno uplašivši njegovu ženu i dete. Ono što je posebno šokiralo prolaznike jeste činjenica da je dete, prema svedočenju očevidaca, samo vozilo bicikl i nije namerno izazvalo strah kod žene i njenog deteta.

Napad bez povoda

Prema rečima očevidaca, muškarac je nasrnuo na dečaka i nokautirao ga, a potom je drugi čovek morao da interveniše kako bi ga odvojio od istraumiranog deteta. Snimak ovog događaja postao je viralan, zahvaljujući jednoj sugrađanki koja je zabeležila ovu uznemirujuću scenu.

- Prošle nedelje se u bloku 38 desilo nesto civilizacijski ponižavajuće. Dete je vozilo bicikl i nije se snašlo u određenoj situaciji u kojoj je uplašio ženu i njeno dete. Nikakva šteta ili povreda u tom događaju nije nastala. Na tu situaciju, suprug žene se zatrčao i punom pesnicom udario dete biciklistu. Odrastao čovek je nokautirao dete od 13 godina. Pred velikim brojem očevidaca. Potom je nasrnuo na čoveka koji je prišao da ga smiri i odvoji od nesrećnog deteta. Snimak je iz daljine, ali je autentičan snimak događaja - piše u opisu video-snimka.

 

 

Reakcija javnosti

Ogorčeni građani su osudili ovaj incident kao nedopustiv čin nasilja nad detetom i izrazili su zabrinutost zbog bezbednosti dece na javnim prostorima. Mnogi su izneli svoje mišljenje da je reakcija odraslog muškarca potpuno neprimerena i da bi trebalo da postoji drugačiji način rešavanja konflikata sa decom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading