"SVI SE PITAMO ŠTA SE DESILO, DA SE NIJE NEKOME ZAMERILA": Otac Kristine Milenković još uvek ne zna šta se dogodilo sa njegovom ćerkom!

Autor:

Hronika

18.04.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica već pet dana čeka odgovore od švajcarske policije, ali istraga je i dalje u toku, pa im nije dozvoljeno preuzimanje tela.

"SVI SE PITAMO ŠTA SE DESILO, DA SE NIJE NEKOME ZAMERILA": Otac Kristine Milenković još uvek ne zna šta se dogodilo sa njegovom ćerkom!

Foto: Printscreen/Facebook

Porodica i prijatelji su u šoku zbog tragične pogibije 25-godišnje Kristine Milenković iz Lebana, koja je nedavno izgubila život u Švajcarskoj. Njena porodica čeka odgovore od švajcarske policije i nadaju se da će uskoro moći da preuzmu telo kako bi je dostojno sahranili u Srbiji.

- Pet dana već čekamo odgovore od švajcarske policije, kažu da je istraga u toku i da ne možemo da dobijemo odgovore. Ocu ne daju da preuzme telo još uvek - rekao je izvor blizak porodici.

Porodica u neverici

Porodica i prijatelji Kristine Milenković su u šoku zbog njene tragične smrti. Njena bliža porodica ima samo reči hvale za Kristinu, opisujući je kao izuzetnu osobu koja je bila blizu završetka Medicinskog fakulteta. Njena smrt je ostavila prazninu koja će teško biti popunjena.

- Naša Kristina je bila jako dobra devojka za primer. Ponosni smo na nju, imala je dva ispita do kraja Medicinskog fakulteta. Nažalost, zadesila je ovakva sudibna, strašna.Za dva meseca bi napunila 26 godina - rekao je izvor.

 

Čekanje na odgovore

Porodica već pet dana čeka odgovore od švajcarske policije, ali istraga je i dalje u toku, pa im nije dozvoljeno preuzimanje tela. Otac Kristine Milenković svakodnevno čeka poziv švajcarske policije kako bi saznao kada će moći da preuzme telo svoje ćerke.

Sumnja u uzrok nesreće

Izvor blizak porodici izjavio je da su prvo bili obavešteni da je u pitanju saobraćajna nesreća, ali su kasnije povučeni ti navodi, te sada postoji sumnja u nešto drugo, zbog čega detalji nisu otkriveni javnosti dok traje istraga. Porodica želi da sazna istinu o događajima koji su doveli do Kristinine smrti.

- Stalno je pričala da će doći i kod mene i nikako nismo stigle da se vidimo. Svi se pitamo šta se desilo, da se nije nekome zamerila. Njen će otac tražiti da sazna sve do detalja kada ode, još uvek je u Lebanu - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading