UBICA IZ NOVOG SADA SEBI PREREZAO GRKLJAN: Jožefa operisali lekari, poznato u kakvom je stanju

Autor:

Hronika

22.04.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jožef F. ubo je svoju suprugu, a onda pokušao i da sebi oduzme život.

UBICA IZ NOVOG SADA SEBI PREREZAO GRKLJAN: Jožefa operisali lekari, poznato u kakvom je stanju

Foto: Društvene mreže

Aranka A. i Jozef F.

Ubistvo i pokušaj samoubistvo koje se dogodilo u subotu u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, gde je Jožef F. (36), kako se sumnja, posle svađe nožem izbo nasmrt svoju suprugu Aranku A. (29), i dalje zgrožava meštane, najbliže komšije i porodicu.

Jožef je nakon jezivog ubistva supruge sebi prerezao grkljan, a Hitna pomoć ga je zbrinula i on se od tada nalazi u Kliničkom Centru Vojvodine u Novom sadu. Kako mediji saznaju iz KCV, Jožef je primljen u bolnicu sa višestrikim, teškim ubodnim ranama i posekotinama.

- Nakon sprovedenog urgentnog dijagnostičkog prtotokola i operarivnog tretmana, on je stabilan i smešten je na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola KCV radi daljeg lečenja - rekli su iz KCV, prenose Novosti.

Podsetimo, Jožef i Aranka su se navodno sastali radi pomirenja, a onda je on izbo svoju suprugu.

Ova tragedija je usledila nakon njihove rastave.

Tome svedoče i objave koje je osumnjičeni Jožef postavljao na društvene mreže.

Dan pre tragedije, u petak 19. aprila, Jožef je na društvenim mrežama postavio 33 objave sa fotografijama Aranke, uključujući i niz od 69 fotografija na kojima su bili i njihove tri ćerkice.

Prethodilo je i emitovanje niza videa uživo koje je Jožef objavio, u većini slučajeva sa svojim ćerkicama. Na poslednjem videu, jedna od devojčica je plakala bez reči.

Komšije su potvrdile da je par imao svađu desetak dana pre tragedije. Srećom, deca nisu bila prisutna tokom događaja, već su bila kod bake sa očeve strane u novosadskom naselju Bangladeš. Aranka je početkom meseca ostavljala komentare u vidu poljubaca na fotografijama koje je njen suprug objavljivao na društvenim mrežama.

Jožef je ijuče zbo Aranku šest puta, dok je njena sestra, koja je bila prisutna, bezuspešno pokušavala da je zaštiti. Prema svedočenju komšija, par se često svađao, a rastali su se pre desetak dana. Hitna pomoć je intervenisala u 14.46 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading