HAPŠENJE U CENTRU BEOGRADA! Pronađene motke i palice kod nekoliko lica! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.04.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasad nije poznato koliko osoba je uhapšeno.

HAPŠENJE U CENTRU BEOGRADA! Pronađene motke i palice kod nekoliko lica! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Na Zelenom vencu, u centru Beograda, večeras je došlo do hapšenja nekoliko lica.

Naime, kako se vidi na video-zapisu koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_", nekoliko policijskih vozila pod rotacijom zaustavilo se na sred ulice, nakon čega je usledilo hapšenje.

 

 

- Na Zelenom vencu upravo hapšenje, pronađena velika količina palica i motki - piše u opisu objave.

Zasad nije poznato koliko osoba je uhapšeno.

Da podsetimo, još jedno hapšenje usledilo je pre nekoliko dana, kada su lisice na ruke stavljene huliganima zbog tuče pred večiti derbi.

Povodom događaja od 20.04.2024. godine kada je kod Vukovog spomenika došlo do tuče između navijača FK „Crvena Zvezda“ i FK „Partizan“, po nalogu dežurkog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema 46 lica za koje postoji osnov sumnje da su učinila krivično delo Nasilničko ponašanje.

Naime, svih 46 osumnjičenih lica su u toku trajanja zadržavanja u prisustvu branioca saslušani od strane javnih tužilaca Prvog osvovnog javnog tužilaštva u Beogradu, te je nakon saslušanja zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela i to sa osum. M.1O. (2003), M.Z.(1994), A.K. (1988), B.L. (2000), A.R. (1993), V.T. (2002), L.V. (2001), D.I. (2003), F.S.(2002), V.B. (1997), L.O. (2000) na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od 6 (šest) meseci koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od 2 (dve) godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo, sa osum. Š.M. (1995) na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od 8 (osam) meseci koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od 2 (dve) godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo, sa osum. Š.M. (1995), sa M.M. (1999) na kaznu zatvora u trajanju od 8 (osam) meseci koja će se izdržati u prostorijama u kojima osuđeni stanuje, M.N. (1996) na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine a koja će se izvršiti u prostorijama u kojima osuđeni stanuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading