GRUPA MLADIĆA KRVNIČKI PRETUKLA MOMKA: Očajna sestra objasnila šta se dogodilo "NJIH 15, 20 JE BILO, ŠUTIRALI SU GA I UDARALI ŠAKAMA PO GLAVI" (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.04.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima Dolores, njen brat je završio u bolnici.

GRUPA MLADIĆA KRVNIČKI PRETUKLA MOMKA: Očajna sestra objasnila šta se dogodilo "NJIH 15, 20 JE BILO, ŠUTIRALI SU GA I UDARALI ŠAKAMA PO GLAVI" (VIDEO)

Foto: shutterstock

Video očajne devojke koja moli za pomoć i apeluje na pratioce da joj se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o počiniocima koji su pretukli njenog mlađeg brata, osvanula je na TikTok profilu pod nazivom Dolores MSc Forenzičke Psih. 

- Sinoć, 23. Aprila, oko 20, 20:30 časova je grupa muškaraca napala mog mlađeg brata dok je pričao telefonom - objasnila je Dolores i istakla kako se to desilo kod Gagarinove ulice u Novom Sadu.

Prema rečima ove mlade devojke, njen mlađi brat je u bolnici trenutno i ima ozbiljne povrede.

Kako je objasnila, on je dobio šavove zbog posekotine na obrazu, ne vidi na jedno oko trenutno jer kako ističe momku je kao posledica prebijanja krenula krv na oko.

- Bilo je oko 20-20.30 sinoć, random su ga napali, znači ničim izazvano. Njih 15-20 je bilo!- priča vidno potrešena na klipu.

 

 

Objašnjava kako je sve počelo kod jedne veterinarske stanice u Novom Sadu:

- Tu su počeli da ga šutiraju i udaraju, a onda je on pretrčao Bulevar Oslobođenja, stigao je do jedne kuglane gde su onda njih petorica navalila da ga udaraju šakama po glavi.

Dolores, sestra brutalno pretučenog mladića posebno ističe kako joj je strašna činjenica da su ljudi tuda prolazili, i da nisu uopšte reagovali na užasne scene sem jednog čoveka koji je primetio da se nešto neobično dešava jer njih petorica udaraju šakama jednog momka. 

Čovek je reagovao, a napadači su se razbežali i vratili u Gagarinovu ulicu.

Za kraj, ističe da pravi ovaj video klip kako bi došla do bilo kakvih informacija i apeluje da ukoliko ste iz Novog Sada, i imate neka saznjanja da se javite policiji ili njoj ili barem podelite njen video klip kako bi dospeo do većeg broja ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading