NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE UBISTVA DANKE ILIĆ! Tužilaštvo otkrilo šta se dešava, evo šta ČEKAJU!

Autor:

Hronika

26.04.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Zaječaru oglasilo se povodom istrage ubistva dvogodišnje Danke.

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE UBISTVA DANKE ILIĆ! Tužilaštvo otkrilo šta se dešava, evo šta ČEKAJU!

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Istraga ubistva dvogodišnje Danke Ilić koja je 26. marta nestala u Banjskom polju, traje još uvek, a policija aktivno radi na otkrivanju lokacije gde je telo devojčice zakopano.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru vodi istragu, a kako se navodi do danas je ispitano 17 svedoka i ta faza istrage je završena, sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja.

- Osumnjičeni za ubistvo devojčice upućeni su juče u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, radi neuropsihijatrijskog veštačenja, a od narednih dokaznih radnji za sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja oduzetih predmeta - rekli su iz VJT u Zaječaru za Kurir.

Inače, od početka postupka je ispitano 14 svedoka, kao i 3 svedoka od srede do danas. Među ispitanim svedocima su bili roditelji osumnjičenih, kao i majka i otac ubijene Danke Ivana i Miloš Ilić koji su potvrdili da su kobnog 26. marta sreli osumnjičene za njeno ubistvo u Banjskom polju odakle je devojčica nestala.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su osumnjičeni da su izvršili krivično delo teško ubistvo deteta, a prema priznanju Dragijevića, oni su Danku najpre udarili službenim vozilom JKP "Vodovod", a onda njeno telo stavili u zadnji deo "fiat pande".

- On je ispričao da je Danku potom zadavio, njeno telo bacio na obližnju deponiju, a zatim sa ocem i pokojnim bratom telo premestio dva dana kasnije na nepoznati lokaciju - podseća izvor pomenutih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading