"NA SVE STRANE DECA, RODITELJI KOJI VRIŠTE..."! Očevidac opisao jezive trenutke nakon pucanja ringišpila u Kuršumliji: TRUDNICA JE POMAGALA POVREĐENIMA!

Autor:

Hronika

09.05.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je stigla brzo, ali je njihova herojska akcija bila od presudnog značaja za spasavanje života teško povređene devojčice.

"NA SVE STRANE DECA, RODITELJI KOJI VRIŠTE..."! Očevidac opisao jezive trenutke nakon pucanja ringišpila u Kuršumliji: TRUDNICA JE POMAGALA POVREĐENIMA!

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Srđan Popović

Radnici komunalnog preduzeća bili su svedoci dramatičnog događaja na vašaru u Kuršumliji kada je došlo do pucanja ringišpila, rezultirajući povredama 13 dece. Među prvima koji su pritekli u pomoć bio je Dejan Urošević, koji je opisao trenutak panike i haosa koji su usledili nakon pucanja sprave.

- Nisam video trenutak kad se desilo, ali je prasak bio jak. Na sve strane deca, roditelji koji vrište... Kolega i ja smo potrčali u pomoć - rekao je Urošević.

Teško povređena devojčica: Dramatična borba za spas

Urošević je posebno istakao teško povređenu devojčicu koja se našla u najkritičnijem stanju.

- Videli smo devojčicu koja je najteže povređena, tu je sad pitanje da li je i šipka udarila, ali ona je bila u najtežem stanju. Dete se gušilo, mi smo joj pomagali, a sa nama je bila i jedna trudna žena koja nam je rekla da joj izvučemo jezik - ispričao je Urošević. Hitna pomoć je stigla brzo, ali je njihova herojska akcija bila od presudnog značaja za spasavanje života teško povređene devojčice.

Reakcije i rešavanje slučaja: Uhapšeni zakupci i nadležnost organa

Nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Kuršumliji, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Kuršumliji predložilo da se osumnjičenima Z.Lj i J.N. odredi pritvor, iz razloga jer postoje okolnosti koje ukazuju da će isti ometati postupak uticanjem na svedoke i saučesnike, i iz razloga jer je za krivično delo koje im se stavlјa na teret propisana kazna zatvora teža od 5 godina.

Takođe, način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koja može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading