Vlasnik "Durmitora" sahranjen na Bežanijskom groblju: ESTRADA ISPRATILA STRADALOG UGOSTITELJA

Autor:

Hronika

09.05.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj javnih ličnosti, među kojima su i pevači Aco Pejović, Haris Džinović i Saša Kovačević, okupili su se juče na Bežanijskom groblju u Beogradu kako bi se poslednji put oprostili od Nikole Kojovića (40), vlasnika poznatog prestoničnog restorana "Durmitor" na Novom Beogradu koji je preminuo u ponedeljak.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aco Pejović stiže na sahranu

- Sine moj, da te još jednom poljubim. Pustite me da ga vidim, molim vas. Ne spuštajte ga, ne dam vam - bolno je jecala Mira, majka preminulog vlasnika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

U nepreglednoj koloni ljudi moglo se čuti da je Kojović bio veliki domaćin, dobar čovek i da je pomagao svima kojima je pomoć ikada zatrebala.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Prerano si ostao bez oca, a preko noći postao pravi muškarac. Lelekni, sudbino kučko, što ga uze! Nikola, bio si SOS telefon za sve slučajeve - operacije, brzu vožnju, tužbe... Šta god je trebalo. Bio si Dragutin Topić i Ivana Španović, skakao i uvis i udalj. Za sve nas si bio tu - rekao je Kojovićev prijatelj nad grobom.

Kojović umro od srčanog udara tokom treninga u teretani

Od poznatog ugostitelja oprostili su se i pevač Stevan Anđelković, estradni menadžer Bane Obradović, Džinovićeva supruga i poznata modna kreatorka Melina... Džinovići su ubrzo nakon što su zapalili sveću pokojniku napustili groblje...

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nikola Kojović sahranjen je na Bežanijskom groblju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading