NASTAVLJENI NAPADI NA SRBE: U opštini Vitina ukradenI auto i krava, a pokušana KRAĐA BIKA!

Autor: Tanjug

Hronika

03.06.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U opštini Vitina na Kosovu i Metohiji noćas su se dogodile dve krađe srpske imovine i jedan pokušaj krađe", izjavio je danas predsednik privremenog organa te opštine Srđan Nikolić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Kosovska policija traži lopove 

On je za Tanjug precizirao da je sinoć oko 23.30 sati, Nebojši Stankoviću ukraden auto "fijat-punto", kao i da je Zoranu Nisiću ukradena krava, a pokušana je i krađa bika Danilu Steviću.

Nikolić kaže da su ovo samo neke u nizu krađa i da su o svemu obavestili Kancelariju za Kosovo i Metohiju.

- Tražimo reakciju međunarodne zajednice da se stane na put krađama i zastrašivanju srpskog naroda na KiM - istakao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srpskisoko

03.06.2018 16:43

Vreme je da prestavnici Srba u njihovoj vladi podnesu tuzbu medjunarodnom sudi protiv NATO-a i KFOR-a u juznoj pokrajini zbog krsenja rezolucije UN 1244, jer po toj rezoluciji oni moraju da zastite manjibe a ne siptarsku vlast i kriminalne klanove. Takodje treba pod hitno proslediti i protest UN, NATO paktu i Briselu zbog sve ucestalijeg napada na Srbe.