GLAVA MU JE BILA U LOKVI KRVI: Očevidac otkriva kako je došlo do STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE na Ovčanskom putu!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

05.06.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidac stravičnog sudara u kome su juče ujutru tri osobe izgubile život na raskrsnici Ovčanskog i Pančevačkog puta, Marko Filipović, ispričao je za "Blic" šta se dogodilo kobnog jutra a opisao je kako je i sam za dlaku izbegao smrt.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jeziva saobraćajka na putu

- Vozio sam suprugu na posao i kretao sam se ka raskrsnici iz istog smera kao i vozač "dačije", profesor Zorić. On je hteo da nastavi pravo, a ja da skrenem levo ka Pančevačkom mostu. "Dačija" i "fijat" su prošli na zeleno, a udes je izazvala "korsa" koja je prošla na crveno - počinje priču Marko Filipović (30).

On smatra i da se "korsa" kretala brže nego što je dozvoljeno.

- Da sam naišao sekund ranije, i nas bi udario. Bog nas je spasao da to ne budemo mi - kaže vidno potreseni Filipović.

Prema njegovim rečima, supruga se izuzetno uzrujala i ostala u automobilu, a on je izašao da pritekne u pomoć.

- Prvo sam prišao vozaču "fijata" i video sam da je on dobro. Otišao sam do "dačije". Čoveku je glava bila oblivena krvlju. Rekao je: "Dobro sam, dobro sam... Samo ne osećam noge." Video sam da je svestan pa sam otišao do "korse" i taj prizor je bio užasan. Odmah mi je bilo jasno da je žena koja je bila suvozač mrtva... Nije se pomerala. Starija žena, plavuša... - priseća se Marko potresne scene.

RepublikaFoto: facebook.com/Zoran Zorić
Profesor Zorić koji je nastradao u Saobraćajnoj nesreći

On dodaje i da je žena koja je sedela na zadnjem sedištu od siline udarca završila u gepeku i da je mogla da pomera rame. Marku su se čak i detalji urezali u pamćenje: imala je crvenu kosu i crvenu majicu.

- Prošlo je desetak automobila i niko se nije zaustavio. Samo neki momci sa požarevačkim tablicama. Oni su Zorića polivali vodom. Hitna pomoć je došla veoma brzo, posle možda tri minuta, svaka im čast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading