PREBIJANJE NA SVADBI: Krvnički tukli ženu iako su na uslovnim kaznama

Autor: novosti.rs

Hronika

09.06.2018

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir J. i Dalibor V., koji su pre nekoliko dana na svadbi u restoranu "Park" u Beloj Crkvi nasrnuli na Snežanu Palić (59) i naneli joj povrede, pre dve godine pretukli su i devetoro mladića i devojaka, takođe u ovom mestu, nezvanično saznaju "Novosti".

RepublikaFoto: facebook.com/Snezana Palic
Snežana Palić

Njima zbog ovoga nisu izrečene zatvorske već uslovne kazne, koje su još na snazi. Inače, ova dvojica su, prema tvrdnjama meštana, odranije poznata po čestim ekscesima i bahatosti, a zbog nasilnog ponašanja protiv njih je podneto više krivičnih prijava.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je saslušala i učesnike i svedoke brutalnog prebijanja u restoranu "Park" i o tome je obavešteno nadležno tužilaštvo u Vršcu.

- Tužilac je naložio još saslušanja, ali i da se protiv nekoliko osoba podnesu krivične prijave - rekao je izvor blizak istrazi.

Snežanu Palić, kako je ona ispričala, napali su na svadbi njenog bratanca, a svemu je prethodio sukob ove dvojice sa njenim sinom Sinišom Stojšićem, na koga su nasrnuli u toaletu. Kad je čula šta se dogodilo, Snežana je prišla Vladimiru i upitala ga o čemu je reč, da bi on bez ikakvog povoda počeo da je udara. "U pomoć" mu je ubrzo priskočio Dalibor. Nesrećna žena tvrdi da su je šutirali još neki ljudi, a da ju je spasao mladoženja, koji ju je izvukao iz gužve.

Snežanu su brzo prevezli u tamošnji dom zdravlja, u koji su nedugo zatim stigli i Vladimir i njegova devojka. Snežana je ispričala da su je prvo verbalno napali, da bi je zatim devojka šutnula u glavu. Zbog povreda koje je zadobila, nesrećna žena je prebačena u bolnicu u Vršcu, gde su je sačekali policajci, kojima je javljeno šta se dogodilo, kako bi se sprečili dalji ekscesi.

Posle prvobitnog pregleda u prijemnoj hirurškoj ambulanti, sumnjalo se na frakturu vilice i sinusne kosti, ali je nakon dva snimanja utvrđeno da se radi "samo" o naprsnućima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading