BAKA STRADALOG DEČAKA U OČAJU: Čekali smo ga da nam priča o rekreativnoj, ALI TO NIKADA NEĆEMO ČUTI!

Autor: novosti.rs

Hronika

12.06.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svakog dana nam je slao slike sa rekreativne nastave, bio je pun utisaka i jedva smo čekali da dođe da nam ih ispriča", jecajući kaže, za "Novosti", Zlatinka Dimitrov, baka desetogodišnjeg Alekse, učenika trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto nesreće na Divčibarima

- Nikada ih nećemo čuti. Toliko je bio dobro i pametno dete, toliko se radovao odlasku i druženju. Ovo je kao najgori košmar. Sin Vladimir i snaja Marina su odmah otišli u Valjevo i čekam da se jave... - kaže Aleksina baka Zlatinka.

Zbog tragedije na Divčibarama u utorak je zanemela cela Subotica. U stravičnoj nesreći, koja se dogodila oko deset časova, samo nekoliko sati pre povratka sa rekreativne nastave, poginuo je Aleksa Dimitrov, a lakše su povređene T. S. i V. T., učenice trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski".

Do nesreće je došlo kada je V. V, upravljajući "tojotom", naleteo na grupu učenika koji su organizovano prelazili ulicu u neposrednoj blizini hotela "Pepa". Vozilo, koje se kretalo iz pravca Kaone ka centru Divčibara, nije se zaustavilo, prešlo je na levu stranu i na trotoaru naletelo na grupu dece.

Dečak je nastradao na licu mesta, a devojčicama je odmah pružena lekarska pomoć i u valjevskoj bolnici su im konstatovane lakše povrede. Obe su puštene kući sa šinom zbog povreda potkolenice i skočnog zgloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading