EKSKLUZIVNA ISPOVEST KOSTIĆEVE ŽRTVE: Uhvatio me za penis, pa sam ga patosirao!

Autor:

Hronika

26.06.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Otišao sam u stan Darka Kostića da isprobam kokain, pa da ga kupim za proslavu rođendana. Međutim, on me je iznenada uhvatio za polni organ, pa sam ga patosirao", priča B. Š., žrtva modnog kreatora Darka Kostića.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darka Kostića odveli u pritvor

Kostić se tereti da je pipkao B. Š., polno uznemiravao maloletnog L. J. (15), učesnika muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", kao i za omogućavanje uživanja narkotika. Lisice na ruke stavljene su mu u petak u stanu na Novom Beogradu, a nakon saslušanja u tužilaštvu određen mu je pritvor do 30 dana.

Popeli se u stan

B. Š. objašnjava da Kostića nije lično poznavao, već je 7. juna na rođendanu njegovog druga dobio broj čoveka od koga može da nabavi kokain po ceni od 60 evra po gramu. On se čuo s njim, a sledećeg dana su se sastali, kad je i saznao o kome je zapravo reč.

- Moj rođendan je 8. juna, pa sam hteo da nabavim drogu i da lepo proslavim. Našao sam se s Kostićem, a on mi je ponudio da probam kokain pre nego što ga kupim, pa me je pozvao u stan. Popeli smo se, a on mi je poslužio kokain. Povukao sam crtu, seo i zapalio cigaretu. Nisam očekivao da će tamo neki gej-čovek da me spopadne. Otišao sam da kupim drogu, a na kraju je nisam ni uzeo - priseća se B. Š.

Kako dodaje, Kostić ga je spopao bez ikakvog razloga i povoda.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zgrabio telefon

- Nudio mi je da popijem medicinski benzin, ali sam, na sreću, odbio. Čuo sam da bih od te tečnosti spavao 12 sati, a on je mogao da mi radi šta hoće. Sedeo je pored mene i odjednom me je uhvatio za polni organ. Skočio sam i povikao: "Šta to radiš?" Tad sam ga udario pesnicom, a on je pao s kreveta. Zgrabio sam njegov mobilni jer je u njemu bilo poruka u kojima mi nudi kokain. Brisao sam poruke u svom telefonu, oženjen sam i imam decu, nisam želeo da moja supruga sazna da uzimam drogu - priča B. Š.

On dodaje da ga je policija ubrzo pozvala zbog Kostićeve prijave za krađu telefona, nakon čega je aparat odneo u stanicu.

- Policajcima sam rekao za poruke, a onda su me nekoliko dana kasnije pozvali na saslušanje zbog seksualnog napastvovanja. Kostić nije ni svestan šta je sam sebi uradio - kaže zlostavljani mladić.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Za šta se Kostić tereti
  • polno uznemiravanje
  • nedozvoljene polne radnje
  • omogućavanje uživanja droge

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sladjana77

26.06.2018 08:49

I ovaj definitivno nije normalan.Ima ženu i decu a rešio da se proveseli kupovinom kokaina i bilo bi mu blam da žena sazna da juri muškarce ali ne postoji blam ako sazna da je narkoman.Još će tužiti ovu spodobu a otišo da kupi kokain od njega.Lud zbunjenog...