"Foki" pomagao krimos KOJI JE PODRIVAO SRBIJU

Autor: T. M.

Hronika

27.07.2018

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američkom specijalcu i pripadniku elitne jedinice "Foke" Danijelu Dejvidu Korbetu pištolj koji je zaplenjen prilikom njegovog hapšenja nabavio je okoreli srpski kriminalac koji se, između ostalog, teretio i za podrivanje Srbije!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Danijel Korbet

Protiv Korbeta i trojice njegovih saradnika N. V., N. P. i N. A., inače srpskih državljana, podignuta je optužnica zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, a tokom istrage utvrđeno je da je američkom specijalcu zaplenjeni pištolj CZ-99 nabavio jedan od uhapšenih Srba. Reč je o kriminalcu koji iza sebe ima poduži krivični dosije i više osuđujućih presuda, između ostalog i za narušavanje ugleda Srbije!

- Razbijao je štrajkove u Srbiji, a plaćali su mu za slične poslove i u inostranstvu, za šta je takođe osuđivan. Tukao je ljude i nasilno se ponašao, pa je zbog toga krivično odgovarao. Takođe, osuđen je za krađu novca, posedovanja oružja koje je zabranjeno, ali i da je imao dva braka u isto vreme. Ni to nije sve, on nije oklevao da radi protiv svoje zemlje, pa je i zbog toga odgovarao - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Debeo dosije

- povreda prava na upravljanje
- povreda prava na štrajk
- povreda prava na štrajk u inostranstvu
- protivpravno pribavljanje novca i hartija od vrednosti
- dvobračnost
- posedovanje oružja koje je zabranjeno
- nedozvoljena upotreba tuđeg poslovnog imena
- povreda ugleda Srbije

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je pre nekoliko dana donelo naredbu da se uradi dopunsko balističko veštačenje zaplenjenog pištolja zbog sumnje da je korišćen u kriminalnim aktima na teritoriji Srbije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading