OVAKO JE BIVŠA ŽENA GOVORILA O MIŠI OGNJANOVIĆU: Napao me nedelju dana pre porođaja, tri godine nije video bolesnog sina!

Autor: blic.rs

Hronika

28.07.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša žena ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, Natalija Mihić 2016. godine u jednom intrevjuu govorila je iskreno o svom bolesnom sinu, ali i tome kako se Ognjanović ophodio prema njoj i detetu koje boluje od autizma.

RepublikaFoto: facebook.com/Natalija mihic
Natalija Mihić, bivša žena ubijenog advokata Miše Ognjanovića

Ljubavna priča nekada najlepšeg beogradskog para krunisana je brakom 2007. godine. Natalija je tada bila mis "Plejboja", a Ognjanović advokat o koga su se otimali klijenti. Branio je Slobodana Miloševića, bio kandidat za poslanika SPS. Posle dve godine braka dobili su sina.

- Rodio se zdrav, ali se sa 14 meseci primetilo da je drugačiji. Dijagnoza: disharmonični razvoj sa elementima autizma - rekla je tada Natalija u ispovesti za "Blic".

U to vreme je, kaže, i brak sa Ognjanovićem ušao u krizu. Razišli su se u septembru 2010. godine, kada je Ognjanović izašao iz stana.

- Narednih meseci nijednom nas nije pitao kako nam je, od čega živimo. Uoči Božića 2011. poručio je da izađemo iz stana. Na Badnji dan je poslao dvojicu svojih klijenata u stan. Pretili su nam da izađemo... I jesmo. Smucali smo se pola godine. Onda sam uspela da Mišu nagovorim da nas pusti u stan - rekla je Natalija.

Zdravstveno stanje sina bilo je sve gore... Pored autizma, konstatovano je i nekoliko novih dijagnoza.

- Počeo je da pokazuje znake agresije i autoagresije. Lekari su govorili da moj sin nikada neće pričati, da neće moći da razvije grubu motoriku i da će teško kontrolisati impulse u ponašanju. Ali uz pomoć stručnjaka podigla sam dečaka koji priča, ide na plivanje, govor engleski. Ipak, bolest je takva da ima vidljive praznine u socijalno-emocionalnom razvoju - pričala je Natalija.

- Napao me je pre porođaja!

Natalija tvrdi i da je Dragoslav Ognjanović na nju fizički nasrnuo nedelju dana pre porođaja.

- Fizički me je napao 4. maja 2009. Pozvala sam policiju i ona je izašla na teren, ali moja prijava nije procesuirana - tvrdila je Natalija Mihić. 

Muža, s kojim je formalno još bila u braku, optužuje da im je okrenuo leđa.

- Tri godine Miša nije dolazio da obiđe sina. Nije nam dao ni dinara, dete nije imalo zdravstvenu knjižicu. Prodala sam sve da bih nas izdržavala - tvrdila je Natalija Mihić.

Zahtev za razvod podnela je 2014. Brak je okončan presudom kojom se Ognjanović obavezuje da plaća alimentaciju i troškove lečenja sina, dozvoljeno mu je da ga viđa dvaput nedeljno na po dva sata, a zbog bolesti isključivo u prisustvu majke. Posle šest meseci majka bi, prema presudi, postepeno trebalo da se isključuje kako bi otac i sin osamostalili odnos.

Natalija tvrdi da je odmah po presudi Ognjanoviću predložila da dete viđa kad god poželi, ali da ju je iznenadila reakcija bivšeg muža.

- Od 70 sati koliko je od septembra do januara 2015. prema presudi trebalo da provede sa detetom, Miša je s njim bio 18. Poslednji put u martu prošle godine. Uprkos tome je od suda zatražio da uzima sina i s njim samostalno provodi vreme - rekla je 2016. godine Natalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

29.07.2018 08:55

Strašno!Jadno to dete i majka.Po ovome mi je jasno kakav profil čoveka je u pitanju.Ko zna šta je još radio,čitam da su ga zvali,,đavolji advokat,,.