DETALJI HAPŠENJA: Snežani Đurišić sin pretio smrću, pa otišao u pljačku!

Autor: Z. N. - D. L.

Hronika

01.08.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Gvozdenović (38), sin pevačice Snežane Đurišić, uhapšen je zbog sumnje da je pretio majci da će je zapaliti. Na teret mu se stavlja i obijanje kuće iz koje je ukrao vrednosti.

RepublikaFoto: facebook..com
Marko Gvozdenović

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Gvozdenović je najpre telefonom pozvao poznatu srpsku estradnu umetnicu i pretio joj smrću, a potom je otišao u beogradsko naselje Jajinci, u kojem je opljačkao jednu kuću.

- On je ukrao zlatni i srebrni nakit, a lisice na ruke stavljene su mu u blizini hotela "Srbija". Zasad nije poznato zbog čega je Gvozdenović napao majku, s kojom nije bio u dobrim odnosima - kaže naš sagovornik.

Gvozdenović će uz krivičnu prijavu kojom se tereti za nasilje u porodici i za krađu biti priveden na saslušanje u Drugo osnovno tužilaštvo.

Gvozdenović je inače odranije poznat policiji. On je bio na robiji zbog izazivanja saobraćajne nesreće 2001, u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka Jelena Paunović. Pevačicin sin, kako prenose mediji, i 2016. bio je akter saobraćajke u kojoj je jedna osoba povređena, a prijavljivan je policiji i zbog sumnje da je pretukao suprugu, od koje se kasnije razveo.

Gvozdenović se nedavno našao u žiži javnosti kad je navodno pobegao iz specijalne bolnice u kojoj je bio na odvikavanju od alkoholizma. On godinama nije bio u dobrim odnosima s majkom, a kako su prenosili mediji, Snežana Đurišić se odrekla sina i izbacila ga iz kuće. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading