HAPSE NAPADAČE NA CECU!

Autor: T. M.

Hronika

01.10.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na tragu nepoznatim napadačima koji su u nedelju rano ujutru automobilima pokušali da provale u vilu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju. Kako saznajemo, policija je došla do određenih podataka u istrazi i pitanje je trenutka kada će huligani biti uhapšeni.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Svetlana Ceca Ražnatović

- Inspektori su na tragu vandalima koji su sa dva mini kupera i jednim karavanom pokušali da razvale ulazna vrata pevačicine vile i upadnu u kuću. Na ulaznim vratima i okolnim stubovima ostali su tragovi farbe automobila prilikom udaranja vozila u vilu, tako da se pretpostavlja da će počinioci ubrzo biti pronađeni i privedeni pravdi - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Sajt Republika ekskluzivno je objavio snimak nadzornih kamera na kojem se vidi kako vandali nešto pre sedam sati ujutru dolaze ispred pevačicine vile u Ulici Ljutice Bogdana i automobilima se zaleću u kuću.

 Na ulaznim vratima i okolnim stubovima pevačicine vile ostali tragovi farbe automobila korišćenih u napadu

- Snimci kamera su značajno olakšali posao policiji. Takođe, evidentna su oštećenja na vozilima korišćenim prilikom napada na Ražnatovićevu, tako da se pretpostavlja da će to dodatno pomoći inspektorima u identifikaciji osumnjičenih - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, pevačica se u nedelju oglasila povodom napada rekavši da je ovo "namerni vandalski čin" i da očekuje da napadači uskoro budu uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading