CECIN ISKAZ U POLICIJI: Želim da znam ko mi je napao porodicu!

Autor:

Hronika

03.10.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo želim da se što pre sazna ko je i zbog čega pokušao da mi upadne u kuću! Svi smo u šoku zbog ovog terorističkog čina - rekla je, kako saznajemo, pevačica Svetlana Ražnatović dajući izjavu policajcima nakon napada na nju i njenu porodicu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Svetlana Ceca Ražnatović

Trojica huligana su u nedelju oko sedam sati ujutru automobilima namerno udarali u betonske stubove i vrata vile u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju, a povređenih, na sreću, nije bilo. Policija je odmah krenula u potragu za vandalima, koji bi uskoro trebalo da završe iza rešetaka.

Deca plakala

- Probudili su nas buka i jak udarac. Ne mogu da verujem da je neko hteo da upadne u moj posed. Ne znam ko bi mogao da uradi tako nešto - navodno je ispričala potresena pevačica.

Silovito lupanje uznemirilo je petogodišnje blizance, sinove Cecine sestre Lidije Ocokoljić, koji su spavali u sobi iznad stubova u koje su napadači udarali.

Obezbeđenje: U šoku sam, nisam znao kako da odreagujem. Nisam mogao da iskočim ispred automobil

 

- Dečaci su se mnogo uznemirili, plakali su i vrištali. Pevačica je ispričala da je odmah otrčala u njihovu sobu i jedva uspela da ih smiri. Svi članovi porodice su se mnogo uplašili i zabrinuli za svoju bezbednost. Da je bio radni dan, mogao je da nastrada neko od prolaznika, pa i dece koja u to vreme idu u školu - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Cecina kuća

Prema njegovim rečima, stravičan napad snimile su sigurnosne kamere, koje bi trebalo da budu od koristi u istrazi i identifikovanju huligana.

Saslušan čuvar

- Incident je trajao nekoliko minuta. Nasilnici su se zakucavali u vrata, pa pobegli pored Marakane, što su zabeležile bočne kamere. Na vili su postavljene kamere i s prednje strane, ali one ne snimaju. Na licu mesta ostali su brojni tragovi i dokazi, među kojima i farba od vozila na vratima, koji bi trebalo da raskrinkaju vandale - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, na saslušanju u policiji bio je i pripadnik obezbeđenja porodice Ražnatović koji je prilikom napada bio u kući.

- Čovek je bio u šoku, nije znao kako da odreaguje, jer rešenja nije bilo. Ne bi vredelo da je iskočio ispred automobila, samo bi naudio sebi - priča naš izvor.

HRONOLOGIJA
- vandali se dovezli do pevačicine kuće
- sa troja kola udarali u vrata da bi ih razvalili
- pobegli pored stadiona Marakana
- napadače snimile nadzorne kamere

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading