(FOTO) DOLIJALI: Evo ko je koristio decu za prodaju droge!

Autor: Republika

Hronika

09.10.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, nakon višemesečnog rada uhapsili su pet osoba osumnjičenih da su, kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, koristeći maloletnike, prodavali narkotike u blizini osnovnih i srednjih škola na beogradskoj opštini Voždovac.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su M. E. (21), koji se sumnjiči da je organizator grupe, S. A. (21), M. N. (18), K. S. (21) i T. A. (18). 

Policija je od pripadnika grupe zaplenila više od 9,5 kilograma marihuane, pištolj i dvadeset pet metaka. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Sumnja se da su članovi ove kriminalne grupe narkotike skrivali u napuštenim vozilima koje su ostavljali na parkinzima, dok su manje količine, spremne za dalju prodaju, skrivali u dvorištima osnovnih i srednjih škola.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Pripadnici organizovane kriminalne grupe su, kako se sumnja, preko maloletnika, marihuanu prodavali u školskim dvorištima i u blizini osnovnih i srednjih škola na Voždovcu. 

Sumnja se da su, nakon prodaje, maloletnici novac predavali članovima organizovane kriminalne grupe ili direktno organizatoru

RepublikaFoto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading