POLOVNJAK SKUPLJI OD NOVIH AUTOMOBILA: Meklaren Sena već dostigao cenu od million funti

Autor: http://vrelegume.rs

Razonoda

03.01.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podeljena su mišljenja oko toga da li je dizajn modela McLaren Senna izvanredan, ili je samo čudan. Međutim, to ne sprečava imućne ljude da pokušavaju da dođu do jednog od primerka tog hiper automobila.

RepublikaFoto: McLaren Automotive
Meklaren Sena (iz arhive, nije prodat ovaj primerak)

Naravno, svi novi modeli su već rasprodati i to po ceni od 750.000 funti. Iz tog razloga, oni koji žele taj automobil su spremni da plate i više od toga. Vlasnik jednog automobila verovatno ne može da odoli potražnji koja vlada tržištem, te je odlučio da proda svoj superauto, i to po ceni od 1.05 miliona funti.

Prodat auto je opremljen različitim detaljima koje je kreiralo Meklaren SO odeljenje, a ističe se zbog "keramik" sive boje i narandžastih felni. U prilog srećnom kupcu ide i činjenica da je ovaj Meklaren Sena prešao svega 22 kilometara puta, te da je jedan od ukupno 70 primerka sa volanom na desnoj strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading