AMAN DOBIO NASLEDNIKA: Mark Rejs je novi predsednik kompanije Dženeral motors

Autor: vrelegume.rs

Razonoda

05.01.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Rejs je danas i zvanično postao novi predsednik kompanije Dženeral motors. On je na toj poziciji nasledio Dena Amana, koji je prešao na poziciju izvršnog direktora kompanije "Kruz automation".

RepublikaFoto: Printskirn: Twitter.com/MarkCavitt
Mark Rejs

Mark Rejs je u kompaniji GM od samog početka njegove karijere, 1983. godine.  Prošle godine je preuzeo odgovornost za Kadilak i planiranje globalne game. Zahvaljujući njegovom vođstvu, Kadilak će do 2021. godine na svakih šest meseci lansirati po jedan novi model.

- Ponosan sam na činjenicu da sam čitavu svoju karijeru proveo u Dženeral motorsu - rekao je Mark Rejs. “Preuzeti ovu novu ulogu je prava čast. Sa našom trenutnom gamom koju čine izvanredni automobili, kamioneti i krosoveri siguran sam da ćemo nastaviti da nižemo uspehe”, dodao je on.

 

 

Predstavnici GM-a su rekli da će Mark Rejs tokom naredne dve godine duplirati sredstva koja će biti uložena u elektrivikaciju i tehnologiju autonomnih vozila.

- Njegovo iskustvo, poznavanje proizvoda i liderstvo će nastaviti da radi na ojačanju naše trenutne poslovne pozicije - rekla je izvršna direktorica kompanije GM, Meri Bara. Ona će raditi zajedno sa Rejsom, dok će Aman i Kajl Vojt biti zaduženi za Kruz automation.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading