AUDI IH POTUKAO: Studija potvrdila da vlasnici BMW-a više nisu najskloniji neverstvu

Autor: autoblog.rs/index.hr

Razonoda

30.06.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina smo svedoci brojnih istraživanja koje vozače i vlasnike BMW-a stavljaju u sam vrh kada su u pitanju bezobzirna vožnja i bahato ponašanje. Donedavno su bili i najneverniji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Više nisu na vrhu po neverstvu

Konačno olakšanje za vlasnike BMW-a je ipak stiglo. Nakon dugo vremena isplivalo je istraživanje s negativnim konotacijama u kojima BMW nije bio na vrhu.

Foto: pixabay.com

Da, vlasnici BMW više nisu najskloniji neverstvu - izgubili su "titulu" koju su nosili godinama. Pretekli su ih vozači Audija koji će svoje partnere prevariti pre nego što će to učiniti vozači automobila bilo koje druge marke, potvrdila je jedna od studija "Illicitencounters", britanskog sajta za upoznavanje partnera.

Studija je pokazala i da su vozači ostalih renomiranih evropskih marki u samom vrhu. Tako odmah iza vozača Audija i BMW-a slede oni za upravljačem Mercedesa, Volvoa i Folksvagena.

Predstavnik sajta Majk Tejlor rezultate komentariše ovako: "Automobili mogu da otkriju puno o njihovim vlasnicima, svi automobili u top 5 su oni naših članova, a oni su tipično uspešni, motivisani ljudi koji se neće pomiriti s nečim što ih ne zadovoljava, bio to auto ili veza". I na kraju suprotno očekivanjima, najmanje skloni neverstvu voze francuske automobile te Škodu i Hjundai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading