BOGATE PONUDU NOVIM MODELIMA: Ferari planira da se proširi

Autor: autoblog.rs/autonet.hr

Razonoda

28.07.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najnovijim vestima Ferari namerava da sprovede temeljitu obnovu svoje ponude i da je proširi novim modelima s kojima će ovaj italijanski proizvođač ući u nove tržišne segmente, prenosi portal Autonet.hr. Dugi niz godina Ferari je imao predvidljivu modelsku ponudu pa je generacijski menjao stare modele novima bez puno istraživanja drugih mogućnosti privlačenja kupaca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dugo je Ferari samo menjao stare modele novim

Sada je Ferarijev šef marketinga Enriko Galiera izjavio da bi SF90 Stradale trebalo da pokaže smer u kojem će ekipa iz Maranela krenuti u nove segmente i širenje ponude.

Galiera je rekao da je SF90 novi model s novom tehnologijom i, za Ferari, pripada novom segmentu, odnosno da nema direktnog prethodnika.

S jedne strane, SF90 nije na nivou LaFerarija, ali s druge se može pohvaliti performansama superautomobila. Ujedno je dostupniji širem broju kupaca nego pomenuti LaFerari.

RepublikaFoto: pixabay.com

Šta iz Maranela spremaju do kraja ove godine ćemo saznati uskoro, ali ono što već sada znamo je da će biti predstavljena još tri noviteta. F8 Tributo i SF90 su dva od pet ovogodišnjih noviteta. Jedan od tih novih modela će verovatno biti 812 Superfast Spajder.

Za drugi novitet je Galiera rekao da će pripadati “novom segmentu”, a dobra je šansa da će biti reč o Ferarijevom novom tzv. ulaznom modelu koji će konkurisati Meklarenovoj "Sports" seriji.

O trećem novitetu za sada nema nikakvih informacija. Ferarijev najavljeni SUV, Purosanž, će svakako biti automobil novog segmenta, ali njegov dolazak na tržište se ne očekuje pre 2021/2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading