(VIDEO) "Škoda" delimično otkrila kakvu nam poslasticu priprema: Prve skice nove oktavije

Autor:

Razonoda

21.10.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češki proizvođač, koji posluje pod kapom "Folksvagena" predstavio je dve skice novog modela ili preciznije rečeno starog modela u novom ruhu, a reč je o četvrtoj generaciji najprodavanijeg "Škodinog" modela - oktaviji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prvi utisak je da nova oktavija, sa novim dizajnerskim jezikom, odiše emocionalnom privlačnošću više nego ikad ranije. Takođe, četvrtu generaciju oktavije odlikuje to što kombinuje kompaktne dimenzije sa velikom prostranošću enterijera.

6,5 MILIONA OKTAVIJA PRODATO DO SADA

Skice dizajna pokazuju izduženu, lepršavu siluetu liftbek verzije, koja je naglašena kupe linijom krova. Karakterističan prednji deo, veliki točkovi i zadnja svetla sa kristalnim elementima su posebno naglašeni.

Nova generacija najprodavanijeg modela "Škode", sad više nema dileme, nastaviće uspešnu priču koja traje šest decenija. Lansirana pre 60 godina, oktavija je model koji je do sada prodat u više od 6,5 miliona primeraka.

Felicija proslavila 25. rođendan

Protekle sedmice "Škodin" klasik felicija proslavio je 25. rođendan. Prva felicija proizvedena je 17. oktobra 1994, kao naslednik modela favorit. Felicija je prvi "Škodin" model napravljen pod "Folksvagenovom" kapom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading