Alfa osvežila dva modela

Autor: Republika

Razonoda

19.11.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alfa romeo đulija je po mnogo čemu fantastičan automobil, osim po ceni, koja se od početka prodaje uglavnom pokazala previsokom za većinu poštovatelja ovog brenda.

RepublikaFoto: youtube.com/Motor1 Italia
Alfa Romeo Stelvio

Međutim, nije baš najpravilnije upotrebiti reč "redizajn" s obzirom da oba modela izgledaju identično kao do sada. Ipak, u Alfa Romeu nije bili ni potpuno besposleni, fokusirali su se na novu unutrašnjost svojih automobila.

Giulia i Stelvio sada izgledaju približnije premijum klasi u kojoj se i bore za deo tržišta. Oba modela su dobila novi 8,8-inčni multimedijalni sistem sa nekoliko novih funkcija, pre svega povezanost sa pametnim telefonom. Nov je i kožom obloženi volan i ručica menjača, kao i materijali na kontrolnoj tabli koji izgledaju lepše i na oko i na dodir.

Giulia i Stelvio se u Kini nude samo sa 2,0-litarskim četvorocilindarskim turbo-benzincem u dve varijante sa 200 KS i 330 Nm te 280 KS i 400 Nm.

Foto: youtube.com/Stef ABtv
Alfa Romeo Đulija

Obe verzije su uparene sa 8-stepenim ZF automatskim menjačem, a cena kreće od 49.200 evra za Giuliu i 59.200 evra za Stelvio.

Alfa Romeo će lansirati Giulio i Stelvio i na tržišta Evrope i Severne Amerike sa identičnim promenama. Predstavljanje se očekuje na sajmu automobila u Los Anđelesu 18. novembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading