A mi kukamo na srpske starlete: Tvorac Androida optužen da se bavio prostitucijom

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

03.07.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadne srpske starlete povlače se po medijima, kao da je toliko strašno što ništa ne rade a imaju stanove, automobile (i po nekoliko komada), nakit i firmiranu garderobu, pa se takvo imovinsko stanje pripisuje čak i razmeni samoprogalačkog sekusalnog angažovanja u zamenu za novac, a niko ne priča šta rade pravi perverznjaci, prebogati Amerikanci i kakva je njihova veza s prostitucijom i bahanalijama! Na primer, kako navode mediji "preko bare", tvorac Android operativnog sistema, Endi Rubin, navodno je bio umešan u prostituciju sa barem jednom ženom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Rubin u kandžama najstarijeg zanata

Osim za prostituciju, Rubin je optužen i da je prevario svoju ženu za milione dolara prilikom potpisivanja predbračnog ugovora, sudeći po navodima u građanskoj žalbi koja je otpečaćena zbog njene veze sa drugim slučajem. Odmah po izlasku ovih informacija oglasio se i Rubinov advokat koji tvrdi da je žalba prepuna lažnih tvrdnji.

- U pitanju je porodični pravni problem koji uključuje ženu koja želi zbog svoje odluke da aktivira predbračni ugovor. Sve je prepuno lažnih tvrdnji i jedva čekamo priliku da ispričamo svoju verziju svega, izjavio je. U otvorenoj žalbi, jedna žena, koja je označena samo kao "M", navodno je radila sa Rubinom u nečemu što žalba definiše kao prostitucija.

 

 

"M" bi se složila da ima seks sa velikim brojem muškaraca i da sve bude snimano za "zadovoljstvo" Rubina i drugih muškaraca. A potom bi imala seks i sa Rubinom koji nije sniman. Ovi novi detalji u vezi sa Rubinovim vanbračnim vezama bacaju novo svetlo na prošlogodišnji izveštaj New York Timesa koji je tvrdio da je tvorac Androida bio umešan u "probleme sa vlasništvom" sa nekoliko žena tokom svog braka.

A sudeći po novoj žalbi, Rubin bi im plaćao troškove u zamenu da imaju seks sa drugim muškarcima. Sada ostaje da se oglasi i Rubinova strana i ponudi svoju verziju priča koja bi mogla da nam pomogne da napokon stignemo do prave istine iza novih dokumenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading