"Apple" prodavnica uskoro dostupna i u Srbiji!

Autor: sk.rs, republika.rs

Razonoda

29.03.2020

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je potvrđeno, nakon 155 zemalja gde je Jabuka pustila svoje distributivne softverske pipke, na redu je nova ekspanzija koja će uključivati 20 zemalja među kojima je i Srbija, odnosno 19 zemalja, pošto je na spisku i "Kosovo".

RepublikaFoto: pixabay.com
Apple

Za ovdašnje korisnike Apple uređaja ovo podrazumeva domaći ID kao i u ostatku razvijenog sveta, lokalizovanu verziju App Storea gde je moguće videti šta se najviše koristi i plaćanje u RSD valuti. Developerima umnogome olakšava distribuciju svojih tvorevina, što kod nas, što "preko".

Kada će zvanično početi sa radom nije poznato, ali kompanija preporučuje programerima koji bi da zakorače na ove nove teritorije, da prihvate Program Licence Agreement na do 10. aprila. Pohvalno je što hrlimo ka civilizaciji, pa makar bili i rame uz rame sa Avganistanom, Obalom Slonovače, Libijom, Mozambikom... Razloga za radost imaju i komšije iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading