Sony odložio predstavljanje PlayStationa 5: "Ne mislimo da je sada pravo vreme za slavlje..."

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

03.06.2020

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Sony odložila je zvanično predstavljanje nove PlayStation 5 konzole, navodeći u saopštenju da "ne misle da je sada pravo vreme za slavlje". Iako se u izjavi to direktno ne navodi, razlog odlaganja su nemiri širom SAD, piše BBC.

RepublikaFoto: facebook.com/HYPEBEAST
Foto: Ilustracija

Prošle nedelje, Sony je objavio da će 4. juna biti održan onlajn događaj tokom koga će biti saopšteno više detalja o novoj PlayStation 5 gejming konzoli i naslovima igara koje će za nju izaći.

Japanska kompanija nije do sada objavila mnogo informacija o PS5, pa su fanovi Sonyjeve konzole sa nestrpljenjem čekali da saznaju prve zvanične detalje.

Osim kompanije Sony, usled novonastale situacije, svoju prezetaciju je odložio i Electronic Arts, na kojoj je trebalo da otkrije više detalja novoj igri Madden NFL 21. Prethodno je i Google odložio objavljivanje beta verzije Androida 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading