Neodoljiv horoskopski znak koji osvaja sve pred sobom, ali pazite ga se!

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

15.03.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo da ste skoro stupili u vezu sa jednim ili ste zajedno već godinama, možete se osećati kao da zaista ne poznajete svog partnera u potpunosti.

Foto: pixabay.com

Ah, ti Lavovi... 

Iako možda ne verujete da astrološki znak neke osobe ima bilo kakav uticaj na njegovu ili njenu ličnost, svakako ne može škoditi da se malo „raspitate“ o nekome pre nego što emotivno investirate u taj odnos. 

Ako razmišljate o izlasku s Lavom, imate sreće. Reći ćemo vam osam stvari koje treba znati ako želite da se zabavljate sa ovim samouverenim, neustrašivim i ponekad agresivnim likovima. 

Vole kada su u centru pažnje 

Lavovi vole da im se divite i osećaju se najbolje kada upijaju pohvale od drugih. Što znači da bi trebalo da budete spremni da mu stalno delite komplimente. Za sve. Počevši od njihovog uspeha, preko njihovog pojavljivanja, do nečeg smešnog što su rekli. I prihvatite činjenicu da nećete biti jedini koji vrednuju njihove kvalitete; Lavovi često poseduju magnetnu silu i privlače pažnju svih oko sebe. 

Veoma su samouvereni 

Lavovi su veoma samouvereni u svoje sposobnosti i mnogo cene svoju vrednost. I dok samouverenost definitivno može biti dobra stvar, može biti i negativna strana ako izmakne kontroli i činiće vam se da je Lav previše fokusiranim na sebe, čak do te mere da ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje vama. 

Oni su strastveni i romantični 

Lavovi mogu biti izuzetno strastveni. To se odnosi na njihovu ljubav prema romantici (vole naklonost) i seksualne odnose (cene ih i cene senzualna iskustva i okruženje). 

RepublikaFoto: pixabay.com

Imaju vatrenu ličnost 

Znakom Lava upravlja Sunce (što objašnjava zašto se osećaju kao da su centar univerzuma). To takođe objašnjava zašto su ponekad toliko bahati. Oni su otvoreni, neustrašivi, snažni i spremni da velikom brzinom uskoče u svaki izazov ili situaciju. 

Teško im je da isprate vezu 

Lavovi se zagreju, ali im je teško da isprate do kraja. Kada veza počne, Lav može biti uzbuđen i lako se može zaljubiti, ali to obično ne traje dugo. Ne zato što Lav ne želi da nastavi da izlazi sa vama, već zato što im je teško da isprate, a ponekad ih je potrebno "gurati" da bi nastavili da rade na vezi. 

Oni su lojalni 

Lav će učiniti sve što je potrebno da zaštiti one koje voli. Oni su neverovatno lojalni i granično posesivni, ali te emocije potiču iz dobre namere posvećenosti i ljubavi kada Lav oseti da se slaže sa nekim ko je jednako posvećen vezi. 

Oni imaju želju za životom 

Ako želite da budete sigurni da će vam žurka proći dobro, pozovite nekoliko Lavova. Lav uvek voli da se zabavlja i ima pravu žudnju za životom. Zaista vole zabavu i igre za bilo koji uzrast, tako da očekujte da ćete sa njim probuditi svoje unutrašnje dete. Vole da se dobro zabave, a kada provodite vreme sa Lavom, nema sumnje da ćete se dobro zabaviti. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Vole da imaju kontrolu 

Jednostavno, Lavovi vole da budu glavni. To je ono što ih čini uspešnim u poslovanju, ali i ono sa čime se možete teško nositi kada ste u vezi. Lavovi su navikli da vuku konce, upravljajući svim situacijama (i ljudima) oko njih, i da su u poziciji superiornosti i vođstva. To nije nužno loš kvalitet; u stvari, ovom svetu treba više samopouzdanih, pametnih, entuzijastičnih vođa. Ali kada izlazite sa Lavom, ponekad je teško to tolerisati, zato se pobrinite da znate u šta se upuštate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading