Šta nam donosi tranzit Venere u Blizancima?

Autor: lepotaizdravlje, Republika

Lifestyle

13.06.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venera je u Blizancima i sa sobom donosi lepršavost, želju za komunikacijom, kretanjem…

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U potrazi za ljubavlju, sada jača spremnost za kontaktom i sa onima koji su do juče bili nezanimljivi. Važno je da se priča. Vladar Venere je u Raku, što će prouzrokovati nostalgiju ili želju za kontaktom sa nekim iz mladosti. Sve će ostati samo na želji. Evociranje uspomena, priča o detinjstvu, o vremenu kada je sve bilo mnogo lepše.

U partnerskim odnosima dolazi do sukoba, jer se do Merkura, koji vlada tranzitnom Venerom u Blizancima nalazi i Mars, pa je nophdno povesti računa o tome kako komuniciramo sa voljenom osobom. znate da je Venera i prijateljica, pa vas sada jedna od njih izvodi iz takta i burno reaguje.

23.juna Venera je u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom, pa će neka ubeđenja ponovo biti preispitana ali tada nailazimo na otpor. U ljubavi je prepreka daljina, različiti stavovi… već sledećeg dana, planeta ljubavi je u kvadratu sa Neptunom I on sada razbija iluzije. Ako želite čuti neku istinu o partner, razgovarati sa voljenom osobom i znati na čemu ste, sada to ne činite.

Venera je u Blizancima do trećeg jula kada ulazi u znak Raka i razigrana energija Blizanaca se preliva u duboko jezero emocija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading