Ova četiri znaka će osetiti pravu blagodet u septembru: Nekima će novac poteći, a nekima ljubav procvetati

Autor: 24sata.hr, Republika

Lifestyle

26.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok će neki horoskopski znakovi u septembru morati da se bore s nerešenim problemima i biće pod velikim pritiskom, jer moraju da donesu važne odluke, drugi će kraj leta biti lak i opušten. Ovim znakovima će zvezde biti posebno naklonjene u nadolazećem septembru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav

Kod vas je ljubav svuda u vazduhu. U vezi sve ide kako treba, pa se ne možete zasititi svog kedno drugoga. Ako ste solo, očekuje vas puno dobre zabave. Osobe rođene u znaku lava će u septembru uopšteno biti pune životnog veselja, motivisani i prepuni energije.

Vaga

I ovaj horoskopski znak će u septembru neodoljivo zračiti i osvajati srca. Međutim, osobe rođene u znaku vage prvenstveno će se koncentrisati na posao. Sakupiće brojne pozitivne bodove – a kolege i šef im to neće zaboraviti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vodolija

Solo ste? Onda imate velike šanseda u septembru pronađete ozbiljnu i čvrstu vezu. U rujnu će vodolije imati puno energije, biće „puni života“ kao što već dugo nisu bili. Ništa  neće moći da vas izbaci iz takta – sve ćete držati savršenom kontrolom.

Ribe

Iako ovaj znak mora da razjasni neka pitanja i nejasnoće koji su se pojavili u nekoliko proteklih nedelja, a razvući će se i u septembar, ne treba da se plašite. Jupiter, planeta koji vam donosi sreću, biće uskoro na vašoj strani. U devetom mesecu će ribe imati puno sreće, posebno na poslovnom planu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading