Zvezde otkrivaju koga ovog vikenda očekuju strasne noći, a koga ipak NE

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

31.08.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno smo dočekali vikend i možemo da se opustimo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zvezde su nam za vikend pripremile vrela iznenađenja. Evo šta svaki od horoskopskih znakova očekuje ovog vikenda u krevetu i van njega.

Ovan

Ako ste singl, večeras je vaše veče. Očekuje vas velika zabava ovog vikenda, jer se Mesec kreće kroz Vagu i Škorpiju i donosi sjajne promene. Oni koji su u vezi iza sebe imaju veoma naporan mesec pa su zaslužili malo predaha. Uživaćete i relaksiraćete se pored partnera, a krevet će vam biti nikad udobniji.

Bik

Kako su vam se planete namestile ovog vikenda, nemojte da se iznenadite ako nađete neku kombinaciju za vrele večeri ovog vikenda. Oni koji imaju partnera retko ga viđaju ovog dana, ali će vas planete ipak zbližiti i podgrejati strasti. Vaše je samo da uživate.

Blizanci

Predugo ste se osamili i subota će biti vaš dan za zabavu. Imaćete veliku sreću u flertu i svi će biti očarani vašom pojavom, piše Cosmopolitan. Ukoliko ste u vezi, ovog vikenda očekuje vas sjajan provod sa partnerom. Dugo niste izlazili zajedno i sada će vas ovo baš uzbuditi.

Foto: pixabay.com

Rak

Obucite se seksi večeras i tako uđite u noć. Zagarantovan vam je dobar provod i uspešan pohod na suprotan pol. Ako i ne bude seksa, biće veoma zanimljivih dešavanja. Zauzete očekuje ozbiljan i dug razgovor sa partnerom jer morate da vidite da li se krećete u istom pravcu.

Lav

Posao će vas mučiti i tokom vikenda, pa ne znamo da li ćete uspeti da se malo opustite. Ukoliko izađete upoznaćete nekoga veoma uzbudljivog, samo nađite vremena. Zauzetima će partner pomoći da se reši obaveza i da se malo prepusti vrelim čarima vikenda.

Devica

Mlad Mesec će biti na vašoj strani pa ćete imati priliku da započnete nešto novo, bilo da je u pitanju veza ili kombinacija. Zauzeti uživaju u harmoniji i ništa im nije teško da urade za partnera.

Vaga

Energija Device čini da se osećate nevidljivi, pa vam je na pameti da ovog vikenda ostanete sami kod kuće i napunite baterije. Oni koji su u vezi žele da isprobaju neke nove poze u seksu sa partnerom i malo eksperimentišu. Ništa bolje.

Foto: pixabay.com

Škorpija

Singl Škorpijama neki zanimljivi ljudi dolaze u život ovog vikenda. Na vama je da odredite koliko smeju blizu da vam priđu. Zauzeti će imati priliku da ispune neku seks fantaziju ili fetiš sa partnerom.

Strelac

Petak i nije dan za izlazak, ali zato subota jeste. Bilo da je reč o pravoj ljubavi ili prolaznoj avanturi bićete odlučni u svemu što radite. Haos na poslu vas je iscrpeo i to prilično, pa ćete petak prespavati pored partnera. Već u subotu spremni ste i za partijanje i za seks igrarije.

Foto: pixabay.com

Jarac

Ako ne putujete negde u inostranstvo, imaćete sjajne prilike i da u vašem gradu upoznate zanimljive ljude. Zauzeti imaju veoma zanimljivu maštu za odličan seks sa partnerom, a tek kada je sprovođenje svega toga u delo u pitanju... Vatromet!

Vodolija

U potrazi ste za požrtvovanim partnerom koji će biti spreman da vam pruži svu pažnju ovog sveta. Imaćete uspeha ovog vikenda, ali pažljivo birajte. Ovo je idealan period da vašu vezu podignete na viši nivo. Iskoristite energiju planeta i započnite razgovor sa partnerom.

Ribe

Ovog vikenda upoznaćete nekog posebnog. Ukoliko vam je ljubavni život prazan, vreme je da se situacija preokrene. Iako vam treba dosta vremena da budete sami sa sobom, spremni ste na kompromis zbog partnera. Skoro pa da ste sa partnerom povezani pupčanom vrpcom, ne mogu da vas vide jedno bez drugog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading