Ljubavni nedeljni horoskop do 17. decembra: Bliži se kraj godine, ali još nije kasno da se PRAVA LJUBAV rodi!

Autor: lepaisrecna.rs

Lifestyle

11.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljni ljubavni horoskop do 17. decembra 2019. godine mnogima predviđa uspeh u ljubavi, a ljubav je sve što nam treba da budemo srećni... I za one kojima se čini da u ovoj godini za njih nema srodne duše, ima nade...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OVAN

Ove nedelje Ovnove koji su u vezi očekiuje stabilna situacija na emotivnm planu, pod uslovom da partneru ne nameću previše svoje mišljenje i zahteve. Slobodni pripadnici znaka potrudiće se da udovolje svojim željama i potrebama, ali mogu biti teški za postizanje kompromisa.

BIK

Bikovi koji su u vezi, ove nedelje imaće na emotivnom planu zadovoljavajuću situaciju. Partner će biti inicijator, ali će to oni spremo prihvatiti. Slobodni pripadnici znaka najviše ljubavnih šansi imaće ako odu na neki put, ili ako upoznaju osobu koja ima veze sa inostranstvom.

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu biti skloni da previše analiziraju emotivne odnose, neki će biti povučeniji i manje posvećeni voljenoj osobi. Slobodni će izaći iz povoljnog ljubavnog perioda, broj novih poznanstava će biti manji, kao i njihovo zadovoljstvo ostvarenim planovima.

RAK

Rakovi koji su u dužim vezama ove nedelje mogu ozbiljnije početi da razmišljaju o zajedničkom životu sa partnerorm ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaće više kontakta i novh poznanstava, a većna će biti okrenuta druženju, pa bi se i broj novih veza mogao povećati.

RepublikaFoto: pixabay.com

LAV

Lavovi će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg perioda na ljubavnim planu, neki bi mogli biti u nedomici, skloni razmšljanju i analizi svoje emotivne situcije, a ni novih poznanstava neće u narednom periodu biti mnogo. Zauzete pripadnike znaka očekuju stabilni odnosi u vezi.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti previše analitične i nepotrebno se opterećivati razmišljanjima o problemima u vezi. Za razliku od njih, slobodni pripadnici znaka naći će se u povoljnijem periodu za nova poznanstva i kontakte, pa bi neka osoba mogla da im privuče pažnju.

VAGA

Vage će ove nedelje postati posvećenije problemima na privatnom planu, a tako mogu biti i pod većim partnerovim uticajem, i mada će se truditi da održe stabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni. Slobodni će imati veća očekivanja od onoga što može da im se ostvari.

RepublikaFoto: pixabay.com

ŠKORPIJA

Škorpije će ove nedelje imati veći uticaj na partnera, tako da će se u vezi mnogo toga odvijati onako kako oni žele. Slobodni pripadnici znaka mogu imati problema u komunikaciji sa osobom koja im se sviđa i sa kojom žele vezu, pa se tako nekima emotivni planovi mogu izjaloviti.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje ni sami neće znati šta zapravo žele, a partner im u tom neće mnogo pomoći, već su u vezi moguće nepredviđene situacije i manje razmirice. Slobodni pripadnici znaka mogu imaće više ljubavne sreće ako im se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

JARAC

Jarčevi ove nedelje ulaze u povoljniji ljubavni period, pa im se i na emotivnom planu mogu dešavati vrlo prijatne stvari. Oni koji su u vezi, sa partnerom će imati stabilan odnos pod uslovom da oni vode glavnu reč. Slobodne pripadnike znaka očekuje više novih poznanstava.

VODOLIJA

Vodolijama ova nedelja neće doneti neke posebne događaje na ljubavnom planu. Ipak neki pripadnici znaka mogu razmišljati o osobi sa kojm je moguća tajna veza. Biće i onih okrenutih prošlosti koji bi ponovo mogli da se sete stare ljubavi i požele da obnove vezu sa njom.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom pa u emotivnoj vezi neće biti dovoljno međusobnog razumevanja i treba više prilagođavanja sa njihove strane. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva i susrete preko prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading