LJUBAVNI HOROSKOP do 31. decembra - Ovi znakovi započeće ljubavnu vezu u novogodišnjoj noći

Autor:

Lifestyle

15.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina je na pragu, a samim tim i pripreme za proslavu dočeka se uveliko odvijaju. Oni koji već imaju partnera smišljaju način kako da dragoj osobi prirede romantično iznenađenje. A oni koji su slobodni očekuju magiju kada se kazaljke poklope. Kako će izgledati vaš ljubavni život u narednom periodu sznajte u ljubavnom horoskopu koji je pred vama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste se odlično zabaviti. Sve je u vašim rukama. Vi odlučujete da li će te predstojeći period provesti u tihoj patnji ili se prepustiti uživaju.

U ovom periodu je potrebno da što više razgovarate o tome šta vam je na srcu. Tako će te otkriti gde se krije vaša sreća.

BIK

Imate snažnu potrebu da delite svoje probleme sa partnerom, ali pazite da ne preterate u tome jer nećete uvek naići na podršku.

Bikovi koji tragaju za ljubavlju imaju velike šanse da svoju srodnu dušu upoznaju u novogodišnjoj noći. Klubovi, diskoteke i mesta masovonog okupljanja biće izuzetna prilika da napravite prvi korak. Bićete originalni u udvaranju, tako da treba da iskoristite naklonjenost zvezda.

BLIZANCI

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspjeti izražavati svoja osćeanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje.

Kod vas je ljubav još uvek na čekanju, ali nemojte razmišljati o njoj, to će vam stvoriti dodatni pritisak.

RAK

Ono čega trenutačno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspeti nadoknaditi svojom maštom.

Izađite u grad jer će to biti savršena prilika da upoznate nove ljude. Istina, ta poznanstva će biti površnog karaktera, ali odlično za zabavu.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u ličnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis.

Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s verom u svoje veštine zaveođenja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

DEVICA

Nemojte ulaziti u rasprave i tražiti da objašnjenja za svaku sitnicu. Budite mirni i to će na najbolji način učvrstiti vašu vezu.

Novogodišnju noć provedite u svojoj intimi. To će biti odlična prilika da razmislite o svemu i pronađete za čim vam srce žudi.

VAGA

Dolazi vaše vreme. Bićete vrlo originalni u udvaranju i sledi vam puno uspeha. Iskoristite ovaj period i prepustite se strastima.

Trudićete se da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

ŠKORPIJA

U ovom periodu vama se smeši ljubavna avantura na poslu koja može da preraste u nešto ozbiljnije.

Možda će vam se pokušati približiti, dok ćete vi cijelo vrijeme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodit ćete se svojom inuticijom.

STRELAC

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo.

I vi, i vaš partner bićete sjajno raspoloženi u izlascima i provodu.

JARAC

Bliski ljudi želeće da budu u vašem prisustvu. S obzirom na to da kreće period kućnih žurki i zabava, prijaće vam svaki njihov poziv. Prijatna atmosfera u poznatom okruženju je ono što vam je u ovom trenutku potrebno.

Novogodišnja noć je idealna prilika da sa osobama iz bliskog okruženja uđete u novi period života, jer je moguće da će vas prijatelj upoznati sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VODOLIJA

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaknuće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe, te stoga je ovo odlična prilika da unesete novine u vaš ljubavni odnos.

Usklađenost, sloga i strasti su ono što vas očekuje u narednom periodu.

RIBE

Brige koje su vas morile tokom prethodnog perioda će vas napustiti. U novogodišnjoj noći ostavite prošlost iza sebe i započtnite jedan bezbrižniji period.

Sa partnerom možete ostvariti ljubavni kontakt na višem nivou. On će početi mnogo više da ceni vaše mišljenje i da se duboko emotivno poveže sa vama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading