GODINA PACOVA: Otkrijte šta nas čeka u 2020. prema kineskom horoskopu!

Autor: Republika

Lifestyle

26.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samopouzdanje, ambicija, upornost - to su sve pojmovi koji će u 2020. biti važni za svih 12 horoskopskih znakova. Pogledajte kakva godina vas očekuje prema kineskom horoskopu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Početkom februara u Kini počinje nova godina, a sledeća će biti u znaku metalnog pacova.

U kineskoj astrologiji postoji jedan horoskopski znak zajedno sa jednim elementom tokom cele godine.

Od 5. februara 2019. godine smo u znaku svinja.

Kakva će biti 2020. godina

Svi znaju sledeće: planiramo nešto, želimo da realizujemo projekte i moramo da redefinišemo svoj poslovni ili privatni život. Ako verujete u zvezde, onda će nam 2020. metalni pacov biti veoma koristan! Naime, to će nam pomoći da razmislimo i da se postavimo. Pacov se smatra elokventnim, marljivim, ambicioznim, duhovnim i šarmantnim. Metal je malo tvrd, ali je spreman na rizik. To je super kombinacija iz priručnika - ali bilo bi dobro imati ga u sebi.

Zapravo, to ne znači da ćemo stisnutih pesnica juriti kroz  2020. godine - malo strpljenja još nikome nije naškodilo, a jurnjava glavom kroz zid uglavnom ne funkcioniše kako treba.

Drugim rečima: samopouzdanje DA - impulsivnost NE! Ako to imamo na umu, sledeća godina će biti veoma uzbudljiva i uspešna za nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading