Ovo su nesrećni parovi Zodijaka: Koliko god da se vole, neće uspeti!

Autor: lepaisrecna.rs

Lifestyle

16.12.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li baš vi i vaš partner pripadate znakovima koji nemaju sreće u kombinaciji? Proverite...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neki znakovi horoskopa - koliko god se voleli - ne mogu imati dobru vezu. Ovih šest kombinacija nailaze na brojne prepreke, pa - ako žele da opstanu, treba dobro da upoznaju i mane onog drugog kao i inkopatibilnosti koje treba da prevaziđu!

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile.

Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi celog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi.

Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarčeve da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Devica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osećaju, a ta dva načina života ne mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati.

U kritičnim situacijama, kada se treba boriti za vezu ili odustati, Devica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Devica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading