ŠALJIVDŽIJE ZODIJAKA: Saznajte ko je stvarno duhovit, a ko samo provocira

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

03.11.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svih 12 znakova Zodijaka imaju sopstveni smisao za humor. Dok jedni znaju samo za crni humor i sarkazam, drugi ne mogu da zamisle dan bez smeha. Zato, saznajte koliko ste zaista zanimljivi i smešni drugima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zvezde su dale humor znacima

Ovan

Dan bez smeha je protraćen dan, stav je jednog od najboljih komičara svih vremena Čarlija Čaplina rođenog u ovom znaku. Ovnovi šalama razbijaju dnevnu monotoniju, šire dobro raspoloženje i podižu atmosferu, a često i nekog isprovociraju. Bez problema će se našaliti na tuđ račun, ali ne i na svoj. To bi bio veliki teret za njihov ego.

Bik

Izvrsni su u prepričavanju doživljaja iz svakodnevnog života, što potvrđuje i komičar Džeri Sajnfeld, pripadnik ovog znaka. Često ni ne znaju da su smešni, čak se ni ne trude da budu. Spontano će ispričati neki događaj ili situaciju u kojoj su se našli. Pazite samo da ne budete glavni lik u njihovim šalama.

Blizanci

Maheri su u pričanju viceva. Zbiju šale da bi osvojili, zaveli ili ostavili dobar utisak na druge. Humorom se bore protiv neraspoloženja, a često im je on i sredstvo putem kojeg se izvlače iz neprijatnih situacija. Šta god da vam je uradio, razoružaće vas dobro poznatim fazonima. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Rak

Predvodnici su crnog humora. U ulozi jadnika, ponizno prepričavajući situacije u kojima se našao Rak pokušava da nasmeje druge i tako uteši sebe. Glumac i komičar Robin Vilijams, inače zodijački Rak, tipičan je primer smotane i zbunjene duhovitosti. U njihovom humoru se kao sve događa slučajno i neočekivano, ipak Rakovi dobro znaju šta i koga ciljaju. Iako se najčešće šale na sopstveni račun, ne podnose kad ih neko šalom pogodi tamo gde su najranjiviji.

Lav

Za gromoglasan aplauz Lavovi će da učine sve, a humor je jedan od metoda kojim to postižu. Duhovitost je deo njihovog identiteta. Pričaće viceve i šale do iznemoglosti, i to sve kako bi u očima drugih videli divljenje i bili u centru pažnje, tj. kako bi se nahranili tuđom gladi koja je usmerena prema njihovoj neodoljivosti. 

Devica

Nisu baš neke šaljivdžije i ne znaju da pričaju viceve, ali njihova ironija i sarkazam ne poznaju granice. Nasmejaće druge kada u stanju ljutnje prepričavaju situacije iz života i ubaciće nekoliko sarkastičnih primedbi. Ipak, najslađe im je kad se rugaju na račun nekoga ko im je naudio.

 

 

 

Vaga

Duhovitost je deo njihovog šarma. Kad se šale, iz njih progovara nasmejano dete koje želi da oraspoloži sve oko sebe, kao što to čini glumac i komičar Vil Smit, predstavnik ovoga znaka. Osmeh na njihovom licu često izmamljuje i osmeh na licima sagovornika. Najčešće se šale na račun partnera i odnosa s drugima.

Škorpija

Svoje šale Škorpija  počinje i završava provociranjem, a glavna tema je seks. Nikada se ne zezaju iz dosade, humor im služi u svrhu nekog cilja. Najčešće ga koriste u društvu osobe koju žele da smeste u krevet. Pomno smišljenim provokacijama i sarkastičnim primedbama pokušaće da je suptilno ponize, a potom će reći koliko je silno privlačna i seksi. Majstori su u pasivno agresivnom humoru. 

Strelac

Kada se šale, nemaju dlake na jeziku. Zapravo humor im služi da vam saspu u lice pravu istinu. Njihova duhovitost je često prekrivena ‘blagim premazom’ cinizma i bolne iskrenosti. Budući da su inteligentni, njihove šale neretko nose poruku.

 

 

 

Jarac

Svemu pristupaju krajnje ozbiljno, tako i humoru. Jarčevu duhovitost nije lako ‘pročitati’, jer kad se šali, čini to smrtno ozbiljnog izraza lica i nije vam uvek jasno što se uistinu događa. Budući da sve studiozno proučavaju, Jarčevi se vode rezultatima istraživanja koja govore o tome da se smehom luči hormon sreće endorfin i jača imunološki sistem, a kako oni naginju depresiji silno će se truditi da budu optimistični. 

Vodolija

Šalama dovode stvari do ekstrema, podstiču druge da se otvore i smehom se priključuju grupi. Njihov humor ima karakter neočekivanosti i iznenađenja, ponekad i šoka. Izvešće nešto što najmanje očekujete, a nakon nekoliko sekundi, kad dođete k sebi, nemate mnogo izbora, nego da prasnete u smeh. Nisu baš vični u zbijanju šala na vlastiti račun, ali su cinični prema onima čiji im stavovi ne leže. 

Ribe

Vrlo su vešti u pričanju priča pa će i uobičajenu začiniti sočnim pikanterijama i duhovitim detaljima. Vicevi im nisu brzi niti kratki, reč je o složenijim pričama koje su protkane dozom melanholije, čak i tuge s nenadano šaljivim završetkom, pa kod sagovornika bude lepezu emocija, od suza do smeha. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading