ZODIJAK I SMEH: Sa ovim znacima nikad nije dosadno!

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

25.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde su osim sudbine, ljubavi, zdravlja i posla, odredile i vaš smisao za humor. Zato saznajte koja tri znaka znaju da nasmeju i najtužnije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan

Ovan voli da se zabavlja, ali njegov način zabave nije uobičajan. Ovnov humor prevazilazi standarde i neki ljude teško razumeju njihov način ophođenja, baš kao i njihov sofisticirani um. Ovnovi vole frazu "Jednom ću pokušati sve!" koja tačno ilustruje vaš način života.

Kada se družite sa ljudima pokušavate da ubijete dve mušice jednim potezom - da probate nešto novo i ostavite nezaboravne uspomene nakon toga. Uživate u činjenici da planirate slobodno vreme sa svojim prijateljima, koji vam takođe nude lude ideje i žele da provode vreme sa vama.

 

 

 

Vaga

Vage vole burne zabave, posebno kada su okružene najboljim prijateljima. Ponekad mogu izgubiti kontrolu, ali kada su sa ljudima sa kojima se osećaju udobno, ne pokušavaju da se kontrolišu.

Obožavate druženje. Nije bitno da li je velika grupa ljudi ili blizak krug bliskih ljudi, spremni ste se zabavite sa bilo kim. Zadovoljstvo je provesti vreme sa vama, jer ne opterećujete ljude tužnim ili ozbiljnim mislima.

Strelac

Vaš neodoljiv, pozitivan i širok spektar interesovanja čini vas pravom zvezdom svake zabave. Vi ste prijatelj, koji je prvi na listi kada se prave spiskovi gostiju za zabavu. Vas svi pamte, a vaša voljnost da krenete u avanturu oživljava bilo koje veče. Pošto vam nikada nije dosadno i niste ljubitelj dosade, često menjate društvo i ljude u svojoj blizini. Vaša blistavost i zabavni duh daju bilo kojoj zabavi poseban preokret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading