TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE NAJVIŠE VEZUJU ZA SVOG PARTNERA

Autor:

Lifestyle

20.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi znakovi horoskopa su prirodni, spontani i iskreni i zbog tih osobina često doživljavaju ljubavna razočaranja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Rakovi su najemotivniji znaci Zodijaka. Zato na početku odnosa pokušavaju da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osećaju ili razmišljaju o svom partneru. Međutim, vrlo brzo nakog toga počinju da pokazuju sve emocije. U trenutku kada shvate da je neko u potpunosti dobar za njih, oni će spontano dati sve - bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremni učiniti sve za svoje voljene, a to može ugušiti njihovog partnera.

Ribe

Glavna mana ovog znaka horoskopa je njihova tendencija da zadrže svoje brige i osećaj nezadovoljstva u sebi. Oni to sakrivaju od svih, povlače se i dopuštaju drugima da prođu svoj put. Na taj način postaju 'žrtve' koje su voljne da učine sve za svog partnera, ne razmišljajući o sebi. To ih često košta, pa iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem. 

Strelac

Kada pronađu osobu koju vole, Strelac je spreman da učini sve za nju. Uvek deluju nagonski i pošto preuveličavaju stvari po prirodi, često se daju u potpunosti. Pokreće ih moto da žive "ovde i sada", a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading