Posne paprike punjene pečurkama: Jednostavan recept za UKUSAN RUČAK
Jednostavan recept za ukusan ručak u vreme posta.
Sastojci:
- Pola kilograma šampinjona, očišćenih i iseckanih na listiće
- Desetak paprika babura
- Dve šoljice kuvanog pirinča
- Tri glavice crnog luka, sitno iseckane
- Pola kilograma paradajza
- Dve šoljice ulja
- Svež seckani perušun, so i biber po ukusu
Priprema:
Luk izdinstajte na ulju, dodajte pečurke, malo ih propržite, pa dodajte i kuvani pirinač i naseckan peršunov list,
Izmešajte, posolite, stavite bibera po ukusu, pa ostavite da se ohladi.
Paprike operite, odsecite peteljke i izvadite semenke, punite ih nadevom od pirinča i pečuraka, i ređajte u dublju vatrostalnu posudu.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)