Najbolji detoks napitak za odvikavanje od šećera: Voda od jagoda ispira toksine i umiruje glad!

Autor: Republika

Lifestyle

22.05.2019

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detoks voda od jagoda je jedan od najpopularnijih dijetalnih napitaka. U sezoni jagoda, nema ukusnijeg pića za sve one koji pokušavaju da ograniče unos šećera i oslabe kako bi doterali prolećnu liniju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jagode spadaju u namirnice koje popularno zovemo "superhrana"! Dobre su za zdravo srce, kontrolu šećera u krvi, čak i za preventivu protiv karcinoma. Sadrže dosta vitamina, kao i antioksidante koji se zovu polifenoli.

Voda je, takođe, prirodno medicinsko čudo. Dovoljno je da pijemo više vode i ubrzava se metabolizam, a potencijal za slabljenje samo raste.

Zato obavezno isprobajte i detoks vodu od jagoda - lakše ćete se odreći slatkiša, a i za decu je ona mnogo bolja od preslatkih bezalkoholnih pića.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Priprema je laka, a vreme stajanja odredite prema svom ukusu.

Jagode operite i očistite od peteljki pa ih isecite na polovine i četvrtine. Složite jagode u staklenu teglu ili bocu sa širokim grlom, dodajte nekoliko listića nane i nalijte do vrha običnom ili mineralnom vodom. Ostavite da stoji nekoliko sati ili čak i tokom cele noći - što duže stoji, to će jači ukus biti.

Služite sa kockicama leda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading