Želećete duplu porciju: Sočni ćevapi u paradajz sosu!

Autor: bonapeti.rs, Republika

Lifestyle

28.10.2019

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan ručak za prave gurmane!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

POTREBNI SASTOJCI:

paradajz - 1 tegla
crni luk - 2 glavice
beli luk - 3 čena
maslac - 60 g
mleveno meso - 500 g
biber - 1 kašičica
kumin - ½ kašičice
čubar - ½ kašičice
peršun - ¼ veze
so - po ukusu

NAČIN PRIPREME

Umesite mleveno meso sa suvim začinima i naseckanim peršunom.

Oblikujte male ćevape.

Ispasirajte paradajz.

RepublikaFoto: Photo by Misky on Unsplash
Ispasirajte paradajz

Na kratko u maslacu upržite naseckani crni luk i beli luk, dodajte paradajz i dinstajte u rerni dok se ne zgusne.

Dodajte ćevape, posolite po ukusu i pecite još oko 20 minuta na 180 stepeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading