TRIK ZA NAJBOLJE JAJE NA OKO NA SVETU: Nikad vam se neće zalepiti na ovaj način!

Autor: Republika

Lifestyle

21.11.2019

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imate odličan tiganj s neprijanjajućim dnom - a kad god pržite jaja na oko, uvek vam se zalepe?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Belance je jako lepljivo – i dospeće u najmanje proreze na teflonskoj tiganju. Tamo će se stvrdnuti od vrućine, te će ostati zalepljeni za tiganju. Jaje na oko koje se ne lepi za dno i jednostavnim pokretom ruke iziđe iz tiganja?

Ovaj trik to garantuje!

Savršeno jaje na oko zahvaljujući papiru za pečenje

Stavite na dno tiganja komad papira za pečenje i uključite šporet na srednju vatru.

Stavite u tiganj komad maslaca ili malo maslinovog ulja, te jaje izvadite iz ljuske malo iznad papira za pečenje.

Potom prekrijte tiganj poklopcem i čekajte da se jaje isprži. Zatim jednostavno "prebacite" jaja - u komadu - na svoj tanjir.

Najbolje od svega je da tiganj ne morate kasnije posebno ribati od zagorelih ostataka belanaca, već samo isprati vodom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading