ČUDOTVORNA RUSKA BILJKA: Borovaja matka leči sterilitet

Autor:

Lifestyle

17.11.2017

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borovaja matka je ruska trava za koju mnoge žene širom sveta veruju da leči neplodnost i još 40 drugih boljki.

RepublikaFoto: Wikipedia
Poznata je i pod imenom Brdska materica

Borovaja matka se takođe koristi kao sredstvo protiv ženskih bolesti i neplodnosti u kineskoj, mongolskoj i japanskoj narodnoj medicini.

Foto: pixabay.com

"Borovaja matka je učinila čudo. Posle pobačaja suprug i ja smo sedam godina čekali bebu. Doktori nisu mogli da pomognu, a uzrok nije pronađen. Pila sam čaj od borovaje matke i u 37. godini postala majka prelepe devojčice..." ili "Imala sam endometriozu i miome, lekari su predlagali operaciju... Pila sam čaj od borovaje matke i prilikom kontrole doktori su ostali u šoku - miomi su nestali, endometrioze nije bilo"...

To su samo neke od priča u kojima Ruskinje na forumima svedoče da im je ova travka pomogla i u mnogim slučajevima bila spasonosna. Čak i mnogi ruski lekari odaju počast ovoj biljci i rado je preporučuju pacijentkinjama, prenosi Rs.sputniknews.com.

Koristi se za lečenje steriliteta, endometrioze, priraslica, policističnih jajnika, menstrualnih poremećaja ili bolnih menstrualnih ciklusa, fibroma, mioma, upale jajnika i ublažava sve druge upalne procese u urogenitalnom traktu, reguliše hormonalni disbalans. Posebno pomaže kod cistitisa, a delotvorna je i za zarastenje rana i lečenje hemoroida. Ova vekovna ruska biljka raste u Sibiru, Belorusiji i Ukrajini, a kod nas može da se nađe u obliku čaja, a cena pakovanja iznosi 1.070 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading