NAPRAVITE SAMI: Čudotvorni recepti ruske isceliteljke!

Lifestyle

03.01.2018

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska isceliteljka Svetlana Hvorstova je osmislila mnoge reepte koji vam mogu pomoći ukoliko imate zdravstvenih problema. Ekipa Srpskog telegrafa za vas izdvaja njih nekoliko.

RepublikaFoto: pixabay.com
Heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva

Koktel zdravlja za čišćenje krvi

Foto: pixabay.com

Sastojci:

  • 200 ml pročišćene vode 
  • veza svežeg peršuna
  • jedno jaje japanske prepelice u ljusci
  • tri kriške limuna sa korom
  • tri jezgra oraha
  • kašičica meda

Priprema:

Sve sastojke sipajte u blender, uključujući i jaje prepelice u ljusci. Miksajte sve dok ne dobijete ujednačenu masu sa penom. Sipajte u čaše i popijte sve odjednom. Pijte tačno 10 dana.

Šta pruža koktel

Zbog vrednih sastojaka kao što su hlorofil, lecitin, kalcijum, vitamin C, velike količine mikro i makro

elemenata, ovaj koktel prečišćava krv, hrani mozak, izbacuje iz organizma toksine, čak i ćelije tumora. Hrani nam ćelije i obogaćuje krv, čisti organizam i jača nam energetski potencijal.

Kefir i heljdino brašno umesto doručka

Efikasan prirodni lek stare ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Kefir je eliksir mladosti i zdravlja, a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva. Ono jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina. Odlično je i za pamćenje i koncentraciju, a naročito se preporučuje starijim osobama. Takođe, snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju.

Foto: pixabay.com
Heljda

U kombinaciji sa kefirom, heljda smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa i povećava nivo hemoglobina u krvi.

Sve što je potrebno jeste da kašiku heljdinog brašna prelijete čašom kefira (180 ml) i dobro promešate, a po želji možete zasladiti medom. Uradite to uveče i ostavite u frižideru. Ujutru pola sata pre jela još jednom promešajte i pojedite i naredna tri sata ništa ne jedite.

Kako biste postigli maksimalni efekat detoksikacije, najbolje bi bilo da ovu smesu pojedete umesto doručka.

Ovde se informišite o ruskoj vakuum masaži Svetlane Hvorstove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading