ZA LAGANI RUČAK: Spremite ukusne filete soma u rerni
Kako nam se bliži Uskrs sve više planiramo u kojim ćemo poslasticama da uživamo, pa ne bi bilo loše da makar pre praznika pojedemo nešto zdravo. Probajte ukusne filete soma pečene u rerni...
Potrebno je:
1 kg. fileta soma
100 gr kukuruznog brašna
1 kašičica senfa
1 kašičica aleve paprike
začin...so
biber ml.
maslinovo ulje
4 čena belog luka
Priprema:
Ribu odmrznuti i upiti višak vode. Izdrobiti beli luk, dodati senf, alevu papriku ulje, začin so,i sve dobro izjednačiti.
U drugu posudu izmešati kukuruzno i hlebno brašno . Ribu namazati marinadom, pa je uvaljati u brašno i redjati u pleh koji ste obložili pek papirom.
Odozgo još malo dodati neku kap ulja. Peći na 250 stepeni oko 35 min da dobije lepu rumenu boju.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)