TORTA SA KREM BANANICAMA GOTOVA ZA 15 MINUTA: Sve se smuti u JEDNU posudu, idealna je za USKRS!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.04.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad brže spremljena torta, a nikad ukusnija!

TORTA SA KREM BANANICAMA GOTOVA ZA 15 MINUTA: Sve se smuti u JEDNU posudu, idealna je za USKRS!

Foto: Printscreen/Youtube/Kuvajmo lako

U današnjem tempu života, često nemamo dovoljno vremena za pripremu komplikovanih obroka. Međutim, to ne znači da ne možemo uživati u ukusnim poslasticama i baš zato smo pronašli recept za najbržu i najslađu tortu sa bananicama i keksom.

Sastojci:

- 2 čaše kisele pavlake (360ml - od 20% mm)
- 250gr šlaga (može se koristiti i slatka pavlaka kao zamena)
- 300gr plazma keksa
- 10 krem bananica
- Voće, bombone, čokolada po izboru

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Kuvajmo lako

Ovu tortu ćete uvek praviti.


Priprema:

1. Umutite 250gr šlaga (ili slatke pavlake) dok ne dobijete homogenu smesu. Dodajte kiselu pavlaku i mešajte dok se ne sjedine.
2. Izlomite plazma keks na željenu veličinu, a bananice sitno isecite nožem. Sve sjedinite sa smesom od šlaga i kisele pavlake, dodajući po želji voće, bombone ili čokoladu.
3. Preporuka je dodati bobičasto voće (jagode, maline) kako bi se postigao idealan balans slatkog i kiselkastog ukusa.
4. Oblikujte tortu po želji i ostavite je 2 do 3 sata u frižideru kako bi se arome sjedinile, iako je možete jesti odmah.
5. Prema želji, tortu možete premazati dodatnim slojem šlaga radi vizuelnog efekta, a zatim je dekorisati po želji.

Ovaj jednostavan recept omogućava vam da brzo i lako napravite ukusnu tortu koja će obradovati vaše ukućane. Uživajte u slatkom zadovoljstvu bez trošenja previše vremena u kuhinji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading