Savršeno posno jelo: OSLIĆ U SOSU OD POVRĆA
Još danas traje Uskršnji post i ukoliko vam je ponestalo ideja šta bi moglo da se nađe na vašoj trpezi, evo predloga...
POTREBNO JE: 400 g fileta oslića, 2 kašike maslinovog ulja, 2 šargarepe, 1 koren peršuna, 1 crni luk, 1 koren celera, 2 paradajza, 1-2 feferone, 1 paprika, so, biber, peršunov list, supa od povrća.
PRIPREMA: Na ulju propržite sitno seckani luk. Dodajte iseckano povrće, feferone i zalijte sa malo supe od povrća, tako da povrće bude pokriveno, posolite i kuvajte dok povrće ne omekša. Dodajte ribu i nastavite da kuvate još oko 15 minuta na laganoj vatri. Dodajte biber i začinite po ukusu. Ako je sos pregust dodajte još malo supe. Kada je jelo gotovo pospite ga peršunovim listom i poslužite uz krompir pire ili testeninu.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)